Hae mukaan Foodtech Kasvupolku® -sparrausohjelmaan

Haku foodtech-alan yrittäjille räätälöityyn Kasvupolku®-sparrausohjelmaan on auki. Ohjelmassa saat henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan, ja verkostoidut oman toimialan yrittäjien ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.

Onko sinulla ruoka-alaa uudistava tuote, palvelu tai teknologia, ja suunnittelet sen avulla seuraavaa kasvuloikkaa?

Foodtech Kasvupolku® -sparrausohjelma on foodtech-alan yrityksille, jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla tai tähtäävät kansainvälisille markkinoille. Ohjelmaan voivat hakea kasvuintoiset alan yritykset, jotka haluavat voimaa kasvun ja viennin toteuttamiseen.

Ohjelmassa kasvuyritys saa sparrausta muun muassa kansainvälistymisen ja tuotteistamisen teemoihin maan kärkisparraajilta. Sparrauksen teemat määrittelee kasvuyrittäjä. Ohjelman tavoite on sparrata jokaisen yrityksen bisnes vähintään karvan verran lähemmäksi asetettuja tavoitteita. 

– Kasvupolku on mille tahansa yhtiölle erinomainen työkalu keksiä itsensä uudelleen. Kun perustelee oman yrityksensä toimintatavat ensin itselleen, vasta sitten ne voi esittää uskottavasti myös ääneen muille, Vuoden kasvuyritys Unikien kehitysjohtaja Jouni Salo sanoo.

HAE MUKAAN! Hakuaika 14.2.-20.3.2022.

Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Foodtech Kasvupolun kumppanit ovat BioPaavo by JAMK, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Nordic FoodTech VC, Raisio, Uusiouutiset, Valio ja VTT.

Lisätietoja Kasvupolku®-sparrausohjelmista

LISÄTIEDOT