Hae mukaan Franchising Kasvupolku® -sparrausohjelmaan

Haku franchising-alalla toimiville yrittäjille räätälöityyn Kasvupolku®-sparrausohjelmaan on auki. Ohjelmassa saat henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan, ja verkostoidut oman toimialan yrittäjien ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.

Franchising Kasvupolku®  -sparrausohjelma on työkalu franchising-alan yrityksille, joilla on tahtotila ja edellytykset kasvaa franchising-toiminnan avulla.

Ohjelmaan voivat osallistua myös yritykset, joilla on jo takana ketjuliiketoimintaa ja halua rakentaa johdon franchising-osaamista sekä verkostoja.

Ohjelmassa yritys saa sparrausta muun muassa markkinointiin, kasvun rahoitukseen, tiimin kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja IPR-asioihin. Sparrauksen teemat määrittelee kasvuyrittäjä. Ohjelman tavoite on sparrata jokaisen yrityksen bisnes vähintään karvan verran lähemmäksi asetettuja tavoitteita. 

HAE MUKAAN! Hakuaika 14.2.-20.3.2022.

Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Franchising Kasvupolun kumppanit ovat Eezy, Eversheds Asianajotoimisto, Franchise Business College, Franchise News, FranCon Franchise Consulting, Ketju.fi Yrittäjärekrytointipalvelut, Staria, Suomen Franchising-Yhdistys ry ja Varma.

Lisätietoja Kasvupolku®-sparrausohjelmista

LISÄTIEDOT