Hae Seed Village -ohjelmiin

Onko yritykselläsi innovaatio, joka on varttia vaille lähdössä lentoon? Kaipaatko apua tuotekehitykseen? Haluatko hyötyä oppilaitosten osaamisesta?

Haku Kasvu Open ja Business Jyväskylän Seed Village -ohjelmiin alkaa 8.5.2023. Ohjelmissa saat sparrausta omaan liiketoimintaasi ja sen TKI-mahdollisuuksiin. Opit esimerkiksi miten voit validoida yrityksesi innovaation, tuotteen tai palvelun TKI-yhteistyön avulla. 

SEED VILLAGE: SMART WELLBEING & PERFORMANCE

Smart Wellbeing & Performance on innovatiivisille terveys-, hyvinvointi- ja liikunta-toimialan yrityksille. Ohjelma keskittyy kehittämään yritysten tuotetta/palvelua/liiketoimintaa teemoissa Digitaalinen terveys ja hyvinvointi ja Elite sport. Hae mukaan!

SEED VILLAGE: SUSTAINABLE INDUSTRY

Sustainable Industry on uudistumisesta kiinnostuneille, teollisuuden toimialan yrityksille. Ohjelma on teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotetta/palvelua/liiketoimintaa teemoissa: kestävät materiaaliratkaisut, energiamurros, valmistuksen digitalisaatio ja kiertotalous. Hae mukaan!

Hakuaika ohjelmiin on 8.-31.5.2023. Hakeminen ohjelmiin tapahtuu verkossa. Katso ohjelmat ja hae mukaan!

Seed Village -ohjelmat toteuttavat Kasvu Open ja Business Jyväskylä yhdessä Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Ohjelmat ovat yrityksille maksuttomia.

Lue TKI-yhteistyömahdollisuuksista:

LISÄTIEDOT

Teo Tarri
Kasvu Open
044 493 8567
teo.tarri@kasvuopen.fi