Haku on auki: Pääkaupunkiseudun Kasvupolulla korostetaan rahoituksen ja talouden näkökulmia kasvussa

Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Kasvupolulla korostetaan erityisesti rahoituksen ja talouden näkökulmia kasvussa. Haku on auki 11.3.2020 asti. 

Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Pääkaupunkiseudun Kasvupolun kumppanit ovat: Nordea, Espoon kaupunki, Helsingin seudun kauppakamari, Newco Helsinki, Aamu Partners ja MarkkinointiAkatemia.

– On ollut tosi hauskaa, olen saanut tosi paljon uusia hyviä ajatuksia, jotka auttavat meitä, kun mietimme meidän liiketoimintasuunnitelmia ja kasvustrategioita, Slurp Oy:n toimitusjohtaja Tero Rehula sanoo.

Slurp osallistui Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle kaudella 2019. Yritys menestyi Kasvupolulla ja eteni kauden 2019 TOP 100 -finalistijoukkoon.

HAE MUKAAN PÄÄKAUPUNKISEUDUN KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle on auki 11.3.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 29.4.2020 ja toinen sparrauspäivä 20.5.2020.

HAE MUKAAN PÄÄKAUPUNKISEUDUN KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo alkuvuodesta, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy lisää Pääkaupunkiseudun Kasvupolusta!
Laura Hännikäinen
+358 40 653 5307
laura.hannikainen@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi