HumuspehtooriHackathon – Haku on auki

Kasvu Open on mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon, Humuspehtoorin, Maaseutuverkoston sekä Suomen Biokaasu ja Biokierto ry:n järjestämässä HumuspehtooriHackathonissa.

HumuspehtooriHackathonin tavoite on löytää kustannustehokas ratkaisu typen poistoon kompostointikentän valumavesistä sekä typen hyödyntämiseen lannoitekäytössä.

Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan haasteeseen 14.9.-30.10.2022. Alustavassa ehdotuksessa sinun tulee kuvata lyhyesti ideasi ja tiimi, jolla osallistut haasteeseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

HumuspehtooriHackathon

  • Löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia: Sinulla on mahdollisuus pitkäkestoiseen yhteistyöhön, kehittyvään liiketoimintaan ja tarvittaessa tuotekehitysyhteistyöhön toimeksiantajayrityksen kanssa.
  • Finalistina saat asiantuntijat sparraajiksesi ratkaisujen hiomisessa ja yhteistyön rakentamisessa.
  • Pääset verkostoitumaan muiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa.

Hackathon on avoin kaikille kiinnostuneille: yrityksille, tutkimuslaitoksille, koulutusorganisaatioille ja opiskelijoille sekä muille toimijoille. Tarkemmat ohjeet HumuspehtooriHackathoniin löytyvät BioPaavon sivuilta.

Humuspehtoori oy on kotimainen kierrätyslannoitteiden valmistaja, joka kierrättää kompostikentällä suomalaisten broilerikasvattamoiden, hevostallien, jätevesipuhdistamoiden sekä kartonki- ja paperitehtaiden sivutuotteita. Materiaalit päätyvät tuotteina maanparannusaineiksi, luomulannoitteiksi ja mullan raaka-aineeksi. 

LISÄTIEDOT

www.biopaavo.fi  

Annimari Lehtomäki, johtava asiantuntija
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
annimari.lehtomaki@jamk.fi
050 464 2563