Bio- ja kiertotalouden Kasvupolku®

HAE MUKAAN MAKSUTTOMAAN SPARRAUKSEEN

KIINNOSTAAKO VERKOSTOITUMINEN JA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN?

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle haetaan mukaan erityisesti erilaisia jätevirtoja innovatiivisilla tavoilla liiketoiminnassaan hyödyntäviä yrityksiä. Kasvupolulla yritykset pääsevät tapaamaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista mielenkiintoisen kumppanijoukon kanssa sekä saavat asiantuntijoilta sparrausta omiin liiketoiminnan kehittämisen haasteisiinsa.

Sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole kriteerejä. 

Jokainen Kasvupolulle mukaan valittu kasvuyritys:

  • saa luottamuksellista, henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan.
  • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5-8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
  • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
  • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

  • Hakuaika 4.1.-17.3.2021.
  • Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä.
  • Kasvupolun sparrauspäivät tarkentuvat tammikuun aikana.
  • Ensimmäinen sparrauspäivä on digitaalinen etäsparrauspäivä.

LISÄTIEDOT:

Lassi Starck 📧 lassi.starck@kasvuopen.fi 📞 040 052 8408


Bio- ja kiertotalouden KASVUPOLUN TUOMARISTO

Kasvu Openin Kasvupoluilla on rajattu määrä sparrauspaikkoja. Siksi jokaisella Kasvupolulla on oma tuomaristo, joka käy läpi Kasvupolulle tulleet hakemukset. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella.

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvupoluilla.

Kasvupolun tuomaristo täydentyy tammikuun aikana.


Bio- ja kiertotalouden Kasvupolku®-kumppanit

Kasvupolku®-kumppanit yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien kanssa mahdollistavat kasvuyrityksille maksuttoman sparrauksen.

Kasvupolku®-kumppanit ovat kiinteästi mukana Kasvupolulla, ja jakavat kasvuyrityksille oman alueen tai toimialan parhaat opit. Voit verkostoitua Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa Kasvupolun digitaalisessa työtilassa, jonne kaikki sparraukseen mukaan valitut yritykset kutsutaan.


KASVUPOLULLE OSALLISTUNEITA YRITYKSIÄ

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolku® 2020: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Soletair Power Oy ja Clewat Oy. Lue lisää..

Bio- ja Kiertotalouden Kasvupolku® 2019: Voittajaksi valittiin Lumir Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Dolea Oy. Lue lisää..