Kansainvälistymisen Kasvupolku 2024

Kansainvälistymisen Kasvupolku® on maksuton sparrausohjelma yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa.

Ohjelma synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kasvun ja kehittymisen moottoriksi. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle. Apua saa erityisesti kohdemarkkinoiden tunnistamiseen, kansainvälistymisstrategian kehittämiseen ja oikeiden rahoitusmallien löytämiseen.

Ohjelmaan valitut yritykset voivat kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

”Sparrausohjelmassa pääsimme verkostoitumaan tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi saimme pari uutta asiakkuutta.”


OHJELMA SISÄLTÄÄ

 • 6-9 asiantuntijatapaamista
 • Yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
 • Vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
 • Inspiraatiota ja intoa tekemiseen
 • Kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi

✔️ Yritykset ovat saaneet Kasvupolku-ohjelmista mm. hallituksen jäseniä, asiakkaita, työntekijöitä, rahoittajia, konsultteja ja pitkäaikaisia ystäviä.

OSALLISTUMINEN VAATII

 • Y-tunnuksen & halua kehittää liiketoimintaa
 • Hakemuksen eli kasvusuunnitelman täyttämisen (Kasvuyritysanalyysi)
 • Työskentelyä digitaalisesti sekä livetapahtumissa
 • Ei maksa muuta kuin aikaa: maksimissaan 5 työpäivää aikavälillä helmikuu-syyskuu 2024

✔️ Ohjelma tarjoaa eväät liiketoiminnan kehittämiseen, mutta omalla aktiivisudella on merkittävä rooli saatuihin hyötyihin.


KASVUPOLULLA MUKANA SPARRAAMASSA…

…Nämä ja kymmenet muut huippuasiantuntijat! Sparraajat ovat eri alojen osaajia, jotka haastavat ja kannustavat yrityksiä. Kasvu Open -sparraajayhteisö koostuu 1600 asiantuntijasta, joista Kasvupolulla on mukana noin 30 – joukko valikoituu yritysten tarpeiden mukaan.


SPARRAUKSEEN OSALLISTUNEITA YRITYKSIÄ

Sparrauskuntoon puolessa tunnissa -tapahtumassa kuulet vinkit Kasvuyritysanalyysin täyttämiseen – maksimoi mahdollisuutesi päästä Kasvupolku-sparraukseen. ILMOITTAUDU!

NÄIN HAET MUKAAN

Täytä yhteystiedot alla olevalle lomakkeelle. Saat paluupostilla ohjeet hakemuksen eli Kasvuyritysanalyysin täyttämiseen. Täytä kasvusuunnitelmasi analyysille 19.3.2024 mennessä, niin sinulla on mahdollisuus päästä mukaan sparraukseen.

Ohjelman yritysvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Emme voi tietää potentiaalistasi, jos et kerro sitä meille! Vakuuta ohjelman tuomaristo (kts. alempana) ja kuvaa kasvusuunnitelmasi huolellisesti.

   Omavalintaisen Kasvupolun lisäksi Kasvu Open voi ohjata hakemuksesi vaihtoehtoiselle Kasvupolulle, jos yrityksellesi sopiva toinen vaihtoehto löytyy.

KANSAINVÄLISTYMISEN KASVUPOLKU -PROSESSI

Kasvupolku-prosessi koostuu kolmesta tasosta: hakuvaihe, Kasvupolku-sparraukset sekä vapaaehtoinen Vuoden kasvuyritys -kisa. Ohjelmassa asiantuntijat ja vertaisyritykset auttavat löytämään konkreettisia keinoja kasvuun. Tutustu prosessiin yksityiskohtaisemmin täällä.

KUKA KÄSITTELEE YRITYKSEN TIETOJA?

Yritystietojasi käsitellään luottamuksellisesti. Hakemuksesi välitetään sen sparrausohjelman tuomaristolle, johon haet mukaan. Tuomaristot käsittelevät tietoja ainoastaan Kasvupolku-toimintaan liittyen, eikä tietoa saa käyttää muussa tarkoituksessa. Vastaukset näkyvät lisäksi Kasvu Open -tiimin jäsenille.

Kasvupolun tuomaristo valitsee sparraukseen mukaan pääsevät yritykset hakuajan loputtua. Tuomaristoon kuuluvat:

Kristian Schrey, Viexpo
Martti Ahola, Cimec
Tomi Rauste, Accelerando
Topi Sääskilahti, Nordea

VALINTAKRITEERIT

Tuomaristo arvioi yrityksiä kriteereillä markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Hakemus eli Kasvuyritysanalyysi on teemoitettu näiden kriteerien mukaan. Tarkista ennen hakemuksen lähetystä, että olet antanut kattavat tiedot jokaiseen osioon, jotta tuomaristo pystyy arvioimaan yritystäsi. Kasvupolku-ohjelmaan valitaan 15-20 yritystä.

OHJELMAN AIKATAULU

Ohjelma sisältää one-2-one -kohtaamisia, teematyöpajoja, keynote-puheenvuoroja sekä digitaalista työskentelyä

Hakuaika päättyy 19.3.2024
Meet & Greet DIGI 8.5. klo 9-12
1. sparrauspäivä DIGI 5.6. klo 9-16
2. sparrauspäivä LIVE 28.8. @Helsinki

Kiinnostaako Vuoden kasvuyritys -titteli? Yrityksellä on mahdollisuus osallistua kisaan ja jatkaa sparrauksia TOP 60 -porukassa Kasvupolku-prosessin jälkeen syksyllä 2024.

KYSYMYKSIÄ?

Vivi Pöntiö, Kasvu Open

Vivi Pöntiö
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi


KANSAINVÄLISTYMISEN KASVUPOLKU -KUMPPANIT

Kasvupolun ohjelmakumppanit ovat alueen tai toimialan edustajia, jotka haluavat olla mukana sparraamassa yritysten kasvua ja tahtotilaa menestyä. Ohjelman kumppanit yhdessä Kasvu Openin pääyhteistyökumppaneiden kanssa tekevät mahdolliseksi yrityksille maksuttoman sparrauksen.