Nordea jatkaa yhteistyötä Kasvu Openin kanssa

Yhteistyön merkitys mikro- ja pk-yrityksille on merkittävä. Matalan kynnyksen yrityskohtaiset tapaamiset auttavat yrittäjiä suunnittelemaan yrityksen taloutta ja verkostoitumaan talouden asiantuntijoiden kanssa.

Nordea jatkaa yhteistyötä Kasvu Openin pääyhteistyökumppanina. Kumppanuus on Nordealle näköalapaikka mikro- ja pk-yritysten arkeen. Samalla se tarjoaa Nordean asiantuntijoille mahdollisuuden oppia yrityselämästä suoraan yrittäjiltä itseltään.

Yrittäjille kumppanuus näkyy konkreettisena keinona saada apua kasvun nivelkohtiin.

– Yhteistyömme vahvistaa Kasvu Openin valmiutta järjestää yrityksille maksuttomia ohjelmia. Yksittäisissä ohjelmissa Nordea jalkautuu vapaaehtoisten asiantuntijoiden ja osaajien kautta sparraamaan yrittäjiä. Nordean asiantuntijoiden vahva talouden ja rahoituksen osaaminen on juuri sitä, mistä monet yrittäjät tarvitsevat tietoa, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Vuonna 2014 alkanut kumppanuus on vuosien aikana antanut alkusysäyksen muun muassa Nordean Startup & Growth -kasvuyrityspankin toiminnalle sekä SUPERFINNS®-ohjelmalle.

– Olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä Kasvu Openin kanssa jo lähes vuosikymmenen. Yhteistyön ansiosta olemme tukeneet ja sparranneet tuhansia yrittäjiä vuosittain järjestettävillä Kasvupoluilla sekä tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävässä SUPERFINNS-ohjelmassa. On hienoa, että rahoituksen ja yrittäjän talouden asiantuntijamme voivat auttaa yrittäjiä kasvun polulla, Nordean kasvuyritysyksikön johtaja Vesa Riihimäki sanoo.

Katso kaikki kumppanit ja lue lisää kumppanuudesta.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Vesa Riihimäki
kasvuyritysyksikön johtaja, Nordea
+358 40 826 2009
vesa.riihimaki@nordea.fi