OHJELMAT 2023

IN ENGLISH

ILMOITTAUDU SPARRAUSOHJELMIIN

Jiihaa! Ota varaslähtö ensi vuoden sparrausohjelmiin ja ilmoittaudu hakijaksi Kasvu Openin Kasvupolku®- ja/tai SUPERFINNS®-ohjelmiin.

Katso ohjelmakuvaukset alta ja valitse sinulle sopiva ohjelma. Täytä ennakkoilmoittautuminen ohjelman sivuilla ja ilmoittaudu hakijaksi.

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen ei korvaa hakuajalla täytettävää hakemusta.

SUPERFINNS-OHJELMAN HAKUAIKA ON 11.1.-8.2.2023

SUPERFINNS-ohjelma on skaalatuville ja kunnianhimoisille yrityksille, jotka ovat todistaneet markkinapotentiaalinsa ja haluavat buustia kansainväliseen läpimurtoon. Ohjelman kärkiteemat ovat rahoitus ja kansainvälistyminen. Ohjelma on englanninkielinen.

Kasvupolku-ohjelmien hakuaika on 14.2.-21.3.2023

Kasvupolku-ohjelmat ovat yrityksille, joilla on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa oppia uutta sekä halua laajentaa verkostoja ja saada palautetta omasta liiketoiminnastaan. Sparrauksen teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen.

SUPERFINNS
Kasvu Open, Kasvupolku-sparrausohjelma

*

PRE-REGISTER TO THE SPARRING PROGRAMS IN 2023.

The early bird catches the worm! Get a head start on next year’s sparring programs and pre-register for the Kasvupolku® and/or SUPERFINNS® programs.

Click to program pages and fill out the form – be the first to leave your application! NOTE! Pre-registration does not replace the application to be filled out during the application period.

Malla Karhunen, Kasvu Open

LISÄTIEDOT/INFO

Malla Karhunen
050 543 1400
malla.karhunen@kasvuopen.fi