Ota varaslähtö Kasvupolku®-sparraukseen 2023

Kasvupolku-sparrausohjelmissa yritykset saavat arvokkaita kontakteja ja tapaavat sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”out of the box”. Haku ohjelmiin alkaa 14.2.2023.

Vuoden 2023 Kasvupolku-ohjelmissa kumppaneina ovat muun muassa Sitra, LADEC, Yrityssalo, Turku Business Region sekä kymmeniä eri alueiden kauppakamareita ja yrittäjäjärjestöjä. 

Kumppanit, yhdessä vapaaehtoisten Kasvu Open -sparraajien kanssa, antavat kaiken osaamisensa ja verkostonsa ohjelmiin valittujen yritysten käyttöön. Vuoden 2023 Kasvupolku-ohjelmat julkaistaan vuoden alussa.

Kasvupolku – sparrausohjelma ja kilpailu samassa paketissa 

EVA Globalin yrittäjä Niina Suuriniemi Hopperin mielestä sparraukset olivat hienosti suunniteltuja ja ne tarjosivat roimasti uusia näkökulmia bisneksen kehittämiseen. EVA sai tukea muun muassa Suomen tiimin rekrytointiin ja henkilöstöprosesseihin sekä johtoryhmän muodostamiseen ja raportointiin.

– Ulkopuolisen huippuluokan sparraajan palaute on kuin lahja, joka auttaa minua yrittäjänä ja meitä yrityksenä eteenpäin. Kun pääsee kasvattamaan omaa tietotaitoaan tällaisessa kilpailussa, yritys ei jää jumiin kovassakaan kasvuvaiheessa, sanoo Suuriniemi Hopper.

EVA Global on vähäpäästöisen liikenteen pioneeriyritys, joka on raivannut tiensä jo 32 maahan. EVA on Kasvu Openin valitsema Vuoden kasvuyritys 2022. 

Ennakkoilmoittautuminen on auki

Täytä ennakkoilmoittautumislomake ja ilmoittaudu hakijaksi. Otamme sinuun yhteyttä, kun hakuaika alkaa, ja voit viimeistellä hakemuksesi.

LISÄTIETOJA

Vivi Pöntiö
+358 50 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi

LUE LISÄÄ: Kasvupolku-ohjelmat