Pohjois-Savon Kasvupolulla sparrataan idearikkaita savolaisia yrityksiä – Hae mukaan 17.3. mennessä!

Onko sinulla uusi innovaatio tai oletko kiinnostunut laajentamaan yrityksesi toimintaa uudelle alueelle? Pohjois-Savon Kasvupolun yrityssparraukseen voivat hakea kaikki Pohjois-Savon ja Ylä-Savon yritykset ikään, liikevaihtoon tai toimialaan katsomatta. 

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrauksesta yritys saa apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Kasvupolku®-sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Kasvu Openin konsepti on mahtava, olipa yritys sitten alussa tai jo täydessä vauhdissa. Asiantuntijasparraus antaa sellaista lisäarvoa, jota ei muualta saa, Natural Indigo Finlandin toimitusjohtaja Pasi Ainasoja sanoo. 

JOKAINEN KASVUPOLULLE MUKAAN VALITTU KASVUYRITYS:

  • saa henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan kahdessa sparrauspäivässä.
  • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5–8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
  • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
  • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Haku ja valinnat

Hakuaika Pohjois-Savon Kasvupolulle on 4.1.-17.3.2021. Täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla, ja hae mukaan Pohjois-Savon Kasvupolulle. Hae mukaan tästä. 

Pohjois-Savon Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. 

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Pohjois-Savon Kasvupolun kumppanit ovat: Iisalmen kaupunki, Kaisanet Oy, KPY Novapolis, Kuopion alueen kauppakamari, Kuopion kaupunki, Navitas, Pohjois-Savon liitto, Ylä-Savon Ammattiopisto/YSAO.

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan jälkeen.

LISÄTIETOJA KASVUPOLUSTA:

Liisa Arvassalo
liisa.arvassalo@kasvuopen.fi
050 339 9691

LISÄTIETOJA NETISSÄ: Pohjois-Savon Kasvupolku®