Pohjois-Savon Kasvupolulta sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun

Pohjois-Savon Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Haku on auki 11.3.2020 asti. 

Pohjois-Savon Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Pohjois-Savon Kasvupolun kumppanit ovat: Iisalmi, Kuopion kaupunki, Kuopion alueen Kauppakamari.

– Suurin hyöty Kasvu Open -sparrausohjelmasta oli ehdottomasti ihmiset. Sparraajien kanssa jokainen kohtaaminen vie meidän asioita eteenpäin. Erilaiset näkökulmat ovat tärkeitä ja antavat singnaaleja ajatella asioita toisella tavalla, kuin olemme ne itse aiemmin ajatelleet, sanoo ZOY Oy.n toimitusjohtaja Krista Kinnunen.

Zoy Oy osallistui Kasvu Openin Pohjois-Savon Kasvupolulle kaudella 2019. Yritys menestyi Kasvupolulla ja eteni kauden 2019 TOP 100 -finalistijoukkoon.

HAE MUKAAN POHJOIS-SAVON KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Pohjois-Savon Kasvupolulle on auki 11.3.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 1.4.2020 ja toinen sparrauspäivä 18.8.2020.

HAE MUKAAN POHJOIS-SAVON KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo alkuvuodesta, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Hotelli Punkaharjun pippurinen yrittäjä Saimi Hoyer, Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen ja äänikorun innovoinut Krista Kinnunen, Zoy Oy.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy lisää Pohjois-Savon Kasvupolusta!
Laura Hännikäinen
+358 40 653 5307
laura.hannikainen@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi