Potkua liiketoimintaan: Haku Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle on alkanut

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 1.4.2020 asti. 

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Liitto, Into Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Alavuden Kehitys Oy, Viexpo, MyynninMaailma, Lapua, Ilmajoki, Kauhava, Kurikka, Kuortane, Ähtäri, Uusyrityskeskus ja JPYP.

– Tapahtumapäiviin kannattaa käyttää aikaa. Tapahtumapäivien hyvä fiilis ja noste ovat kokemisen arvoiset. Tapahtumapäivien jälkeen yrityksen sisällä keskustellaan monista asioista uusin näkökulmin. Niistä saatua arvoa ei voi välttämättä edes mitata suoraan taloudellisesti. Hyöty konkretisoituu aikanaan. Saadut verkostot, sparraajien ja toisten yrittäjien kohtaamiset ovat mielenkiintoinen ja tärkeä osa Kasvu Openin antia, sanoo Oikiat Design Oy:n Anne Jurvelin-Pummila.

Kuortanelainen Oikiat Design Oy osallistui kaudella 2019 Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle ja eteni sieltä Kasvu Openin TOP100 -finalistijoukkoon.

HAE MUKAAN ETELÄ-POHJANMAAN KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle on auki 1.4.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäisen sparrauspäivän ajankohta tarkentuu, toinen sparrauspäivä on 25.8.2020.

HAE MUKAAN ETELÄ-POHJANMAAN KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo tammikuussa, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Kaslinkin perustaja, ruokainnovaattori Raino Kukkonen, Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen ja peltomaiden puolustaja Soilfoodin Eljas Jokinen.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy Keski-Suomen Kasvupolusta:
Emma Varis
+358 40 485 5999
emma.varis@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi