Smart industry Kasvupolulla sparrausta yrityksille, jotka hyödyntävät tekoälyä ja dataa

Smart industry Kasvupolulle haetaan mukaan yrityksiä, jotka hyödyntävät tekoälyä ja dataa, tuottavat palveluita ja ratkaisuja rakentamisen sekä tehdasympäristöjen kehittämiseen. Haku on auki 11.3.2020 asti. 

Smart industry Kasvupolulle hakevat yritykset voivat olla kansainvälisille vesille tähtääviä, ekosysteemin ja verkoston rakentajia, alansa pioneerejä, start-up -yrityksiä tai vakiintuneita yrityksiä.

Smart industry Kasvupolulle valitaan 15-20 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Smart industry Kasvupolun kumppanit ovat: VTT, SRV, Business Jyväskylä, Moventas, Alva-yhtiöt ja Lähirahoitus.

– Jos meiltä kysytään mitä teemme, me emme kerro enää mitä kaikkea teemme ja missä olemme mukana, vaan korostamme omaa ydinosaamistamme ja sanoitamme sen mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla, Arctic Machinen toimitusjohtaja Juha Jääskelä kertoon Kasvu Openissa oppimastaan.

Arctic Machine osallistui Kasvu Openin Smart industry Kasvupolulle kaudella 2019. Yritys pääsi ansiokkaasti kymmenen kauden parhaan kasvuyrityksen joukkoon.

HAE MUKAAN SMART INDUSTRY KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Smart industry Kasvupolulle on auki 11.3.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 22.4.2020 ja toinen sparrauspäivä 20.5.2020.

HAE MUKAAN SMART INDUSTRY KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo alkuvuodesta, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Kaslinkin perustaja, ruokainnovaattori Raino Kukkonen, Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen ja peltomaiden puolustaja Soilfoodin Eljas Jokinen.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy Smart industry Kasvupolusta:
Inka-Sofia Hokkanen
+358 50 434 9943
inka-sofia.hokkanen@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi