Sparrausta niin että tukka tutisee – Haku Kasvu Openin sparrausohjelmiin alkaa vuoden alussa

Kasvu Open on kasvuyritysten sparraaja

Haku Kasvu Openin ja Nordean SUPERFINNS®-sparrausohjelmaan alkaa 10.1.2022. Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmien haku alkaa 14.2.2022. Sparrausohjelmien tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai digitaalisesti. 

SUPERFINNS® -sparrausohjelma on suunnattu kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleville pk-yrityksille. Ohjelman tavoite on sparrata yrittäjät tempoon, jolla Suomen rajat murtuvat lopullisesti. Ohjelma on englanninkielinen. 

Ohjelmassa yrittäjiä sparraavat muun muassa sijoittajat ja kokemusjohtajat. Ohjelman toteuttavat Kasvu Open ja Nordea yhdessä partnereiden Inventure, Nordic FoodTech, Saari Partners, Superhero ja Voima Ventures kanssa.

The application period for SUPERFINNS® program is  10/01 – 04/02/2022. 

Valitse Kasvupolku® oman alueen tai toimialan mukaan

Kasvu Openin alue- ja toimialakohtaiset Kasvupolku®-sparrausohjelmat sopivat kaikille kasvuhaluisille pk-yrityksille. Kasvupolku®-ohjelmien tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yrittäjien kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista.

Kasvupoluilla yrittäjiä sparraavat Kasvu Open -sparraajat. Sparraajat ovat taustoiltaan esimerkiksi enkelisijoittajia, myynnin ja markkinoinnin osaajia, strategian sparraajia, yrittäjiä ja kokemusjohtajia. Sparraajat tekevät luottamuksellista vapaaehtoistyötä pro-bono -periaatteella.

Sparrausten tavoite on, että jokainen kohtaaminen auttaa yrittäjiä kehittämään kasvuyrityksen liiketoimintaa paremmaksi. Liiketoiminnan kehittämisen teemat, joihin yritys saa sparrausta, määrittelee kasvuyrittäjä. 

Kasvupolku®-sparrausohjelmiin valituilla yrityksillä on sparrausten lisäksi mahdollisuus kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Hakuaika maksuttomiin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin 14.2. – 20.3.2022.

LISÄTIEDOT

SUPERFINNS®-ohjelma
Inka Hyvönen
+358 50 570 3500
inka@kasvuopen.fi

Kasvupolku ® -ohjelmat
Vivi Pöntiö
+358 50 439 8988
vivi@kasvuopen.fi