Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle haetaan toimialojen tulokkaita ja innovaatioita

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle halutaan haastaa mukaan erityisesti toimialojen uusia tulokkaita sekä innovaatioita, joita voi hyödyntää älykkään kaupungin ja liikenteen kehittämisessä. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti. 

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle valitaan 15-20 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolun kumppanit ovat: Helen, Caruna, Destia, ITS-Finland, Ramboll, Traficom ja Väylä.

– Voin suositella Kasvu Open -sparrausohjelmaa. Se on erilaista kuin puhdas konsultointi: yksittäiset, monesti sattumiin perustuvat vinkit ja verkostot antavat Kasvu Openissa eniten. Etukäteen ei tiedä mitä hyvä pöhinä tuo tullessaan, sanoo Grumblon toimitusjohtaja Markus Martelius.

Grumblo osallistui Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle Kasvu Open -kaudella 2019.

HAE MUKAAN TULEVAISUUDEN KAUPUNKI JA LIIKKUMINEN KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle on auki 11.3.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 22.4.2020 ja toinen sparrauspäivä 20.5.2020.

HAE MUKAAN TULEVAISUUDEN KAUPUNKI JA LIIKKUMINEN KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo tammikuussa, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Kaslinkin perustaja, ruokainnovaattori Raino Kukkonen, Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen ja peltomaiden puolustaja Soilfoodin Eljas Jokinen.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolusta
Inka-Sofia Hokkanen
+358 50 434 9943
inka-sofia.hokkanen@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi