Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolulle haetaan ensimmäistä kertaa mukaan elintarvikealan yrityksiä

Haku Kasvu Open Kasvupoluille on auki

Kasvu Openin Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolulle haetaan mukaan ennakkoluulottomia, kasvuhaluisia yrityksiä, joiden liiketoiminnan ydin on metsä-, maaseutu tai elintarvikealalla. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti. 

Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolulle valitaan 30 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolun kumppanit ovat: MTK, Metsäkeskus, Maaseutuverkosto sekä ProAgria.  

”Kasvu Openin myötä tärkein juttu, mitä ollaan opittu, on se ettei me saada olla liian vaatimattomia”, sanoo Lunawood Oy:n toimitusjohtaja Arto Halonen. Yritys voitti Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolun sekä Kasvu Openin Start-again -sarjan kaudella 2019.

Hae mukaan Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolulle: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/uusiutuva-metsa-maaseutu-ja-elintarvikkeet-kasvupolku/.

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. 

Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolun ensimmäinen sparrauspäivä on 23.4.2020 Espoossa (elintarvikkeet) ja toinen sparrauspäivä 28.4.2020 Espoossa (metsä ja maaseutu).

Kaikille yrityksille yhteinen toinen sparrauspäivä järjestetään 11.6.2020 Jyväskylässä.

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo tammikuussa, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Kaslinkin toimitusjohtaja, ruokainnovaattori Raino Kukkonen, digitalisaation asiantuntija, tietokirjailija Teemu Arina ja pilliteollisuuden mullistavan Dolean toimitusjohtaja Ismo Sillanpää.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma: https://kasvuopen.fi/yritystapahtumat/

LISÄTIEDOT

Kysy Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolusta:
Sara Savolin
+358 50 331 3677
sara.savolin@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi

Katso kaikki Kasvupolut: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/