We Grow Startups ehdolla vuoden vastuullisuuskampanjaksi

Nordean Startup & Growth -kasvuyritysyksikön johtaja Vesa Riihimäki.

Nordean We Grow Startups on yksi TOP 3 -finalisteista Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa. Nordean vastuullisuusohjelma tukee kotimaisia startup- ja kasvuyrittäjiä yhdessä Kasvu Openin ja Slushin kanssa.

Nordea on yksi Kasvu Openin pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Työtä kasvuyritysten liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun eteen tehdään vuosittain monella eri tavalla – aina Nordean asiantuntijoiden vapaaehtoistyöhön perustuen.

– We Grow Startups -lause on todella paljon muutakin kuin mainoskampanjan herättelevä otsikko. Vuosittain sadat Nordean osaajat auttavat suomalaisia startup- ja pk-yrityksiä pääsemään lähemmäs kasvutavoitteitaan hyödyntämällä omaa osaamistaan sekä kontaktejaan, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Pandemiavuosi tiivisti yhteistyötä kasvuyritysten tueksi

Kasvu Openin ja Nordean kumppaniyhteistyö oli tiivistä vuonna 2020. Alkuvuodesta Kasvu Open ja Nordea järjestivät online-tapahtumasarjan yli 3000 yrittäjälle. Tapahtumasarja kattoi useita eri tapahtumia ja näkökulmia yritysten rahoitusmahdollisuuksiin pandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa. 

Nordea jatkoi kasvuyrittäjien aktiivista tukemista, kun Kasvu Openin yrityksille maksuton sparraus siirtyi pandemian takia verkkoon. Nordean vapaaehtoiset asiantuntijat sparrasivat 150 kasvuyrittäjää henkilökohtaisissa one-2-one -tapaamisissa. 

Sponsorointi & Tapahtumat Awardsien voittajat selviävät 18.2.2021. Voittajat valitsee tuomaristo. Myös yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan sponsorointiteko- ja tapahtumakategorioissa.

– Kilpailutöitä oli paljon ja ne olivat todella kovatasoisia. On ilo huomata, että sponsorointi ja tapahtumat eivät ole pysähtyneet koronan takia. Vaikka ajat ovat vaikeat, on joka puolella panostettu luovuuteen ja tehty rajoitusten puitteissa erinomaista työtä, tuomariston puheenjohtaja Anu Kauppi summaa Sponsorointi & Tapahtumat ry:n tiedotteessa.

Sponsorointi & Tapahtumat ry palkitsee vuosittain sponsorointitekoja ja onnistuneita tapahtumia kuluneelta vuodelta. Nordean We Grow Startups on ehdolla myös sponsorointiteko -sarjassa. Lue lisää Sponsorointi & tapahtumat Awardseista.