Vuoden kasvuyritys 2024 valitaan lokakuussa – kisa tittelistä on alkanut

Vuoden Kasvuyritys valitaan Kasvu Openin Kasvupolku -sparrausohjelmiin osallistuneiden yritysten joukosta. Haku Kasvupolku-ohjelmiin on auki 19.3.2024 asti.


Kasvu Open jakaa vuosittain Vuoden kasvuyritys -tittelin kotimaiselle pk-yritykselle, jonka kasvuhalu ja -potentiaali on todistettu. Yrityksen kotipaikalla tai toimialalla ei ole merkitystä. 

Vuoden kasvuyritys valitaan Kasvupolku-sparrausohjelmiin valittavien lähes 250 yrityksen joukosta. Ohjelmien yritysvalinnat tehdään hakemusten perusteella kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Valinnat tekee jokaisen Kasvupolku-ohjelman oma tuomaristo. (Kaikki ohjelmat ja tuomaristot näet tästä.)

Vuoden kasvuyrityksen valitsee valtakunnallinen tuomaristo 

Kaikki Kasvupolku-ohjelmiin valitut yritykset voivat halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä, mutta vain TOP 60 (shortlist) joukko etenee tapaamaan valtakunnallista tuomaristoa, joka valitsee Vuoden kasvuyrityksen. Yritykset sijoittuvat listalle sparrauksissa saamiensa arviointien perusteella. 

Syksyllä 2024 tuomaristo tapaa ja arvioi TOP 60 -yritysjoukon, ja valitsee joukosta Vuoden kasvuyritys -tittelistä kisaavan TOP 10 -kärjen.

 Vuoden Kasvuyritys valitaan kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 31.10.2024. 

Vuoden kasvuyrityksen valitsevaan tuomaristoon kuuluvat:

  • Katriina Anttila, kasvujohtaja (Chief Growth Officer), Good Ventures
  • Simo Kajaste, toimitusjohtaja (Group CEO), hasan ja partners
  • Lennu Keinänen, sarjayrittäjä, bisnesenkeli (tuomariston pj.)
  • Merja Rahkola, hallitusammattilainen
  • Unna Lehtipuu, toimitusjohtaja, valmentaja ja kirjailija
  • Vesa Riihimäki, johtaja, Nordea Startup and Growth

Vuonna 2023 Vuoden kasvuyritykseksi valittiin oululainen Profilence. Vuonna 2014 perustettu yritys on Android-pohjaisten laitteiden vakauden, suorituskyvyn ja energiankulutuksen optimoinnin edelläkävijä. 

Mediayhteydenotot ja haastattelupyynnöt

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi