Yritykset ja oppilaitokset kohtaavat uudessa Seed Village -kiihdyttämöohjelmassa

Kasvua kiihdyttävä Seed Village 2021 on suunnattu hyvinvointiratkaisuja tuottaville yrityksille. Hakuaika ohjelmaan on 18.8. – 17.9.2021.

Seed Village –ohjelmasta yritykset saavat uusia avauksia tuotekehitykselle, vahvistavat yrityksen vaikuttavuus- ja vastuullisuusviestintää, innovaatiotoimintaa ja saavat sparrausta yrityksen rahoituskelpoisuuteen.

Selvitysten mukaan yli 60 % yrityksistä aikoo lisätä panoksia tuotekehitykseen. Kaikkea ei kuitenkaan kannata tehdä itse ja yksin. Seed Villagessa tarjoamme kahvoja, joihin tarttua, kun yritys hakee vauhtia uuden hyvinvointipalvelun markkinalle tuomiseen tai tämän vaiheen rahoittamiseen. Ohjelmaan yritys voi hakea mistä päin Suomea tahansa, Business Jyväskylän projektipäällikkö Nina Rautiainen sanoo.

Seed Village -ohjelma on yrityksille, jotka

  • tuottavat tuotteita tai palveluita liikunta-, hyvinvointi- tai terveysalalle
  • ovat varhaisessa kasvuvaiheessa
  • eivät ole vielä tehneet rahoituskierrosta
  • tarvitsevat tuotekehityspanoksia kasvuun
  • omaavat uskottavan kasvusuunnitelma seuraavalle kolmelle vuodelle
  • tunnistavat yrityksen kehittämistarpeet ja kasvun haasteet

Seed Village -ohjelmakumppaneiden kautta yritys voi saada sparrausta esimerkiksi kyberturvallisuuden kehittämiseen, AWS-palveluiden hyödyntämiseen, tutkimukseen pohjautuvaan tuotteiden ja palveluiden validointiin tai palvelumuotoiluun.

Seed Village -ohjelman toteuttavat Business Jyväskylä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK ja Jyväskylän yliopisto JYU. Ohjelmassa ovat mukana Kasvu Open, Yritystehdas, Digi & Game Center ja Howspace. Ohjelma on valtakunnallinen.

HAKUAIKA & AIKATAULU

Seed Village -ohjelman hakuaika on 18.8. – 17.9.2021. Hakeminen tapahtuu verkossa. Hae Seed Village -kiihdyttämöohjelmaan.

Ohjelmaan valitaan 10 yritystä. Ohjelma on maksullinen ja sisältää pääsyn alustalle, sparrauspäivät sekä yrityksen kasvuanalyysin. Mukaan ohjelmaan valittujen yritysten ohjelma alkaa kick off -tapahtumalla  30.9.2021.  Ohjelma kestää syksyn 2021 ajan ja päättyy 16.12.2021.

LISÄTIEDOT

Nina Rautiainen
projektipäällikkö, Business Jyväskylä
+358 50 413 7028
nina.rautiainen(at)jyvaskyla.fi

Lue lisää Seed Village -kiihdyttämöohjelmasta