Haastattelussa: Auntie Solutions

Auntie Solutions on mielen työhyvinvointipalvelu. Palvelu on tarkoitettu organisaatioille, jotka näkevät henkilöstönsä henkisen hyvinvoinnin tärkeäksi.

Vuoden kasvuyritys 2020 kisassa menestyneen Auntie Solutionsin toimitusjohtaja ja perustaja Mervi Lamminen on ollut aina kiinnostunut siitä, miksi toiset jaksavat ponnistella vaikka pää kainalossa ja toiset taipuvat pienemmänkin kuorman alla.

Vuonna 2015 Lammisen dealistisesta tavoitteesta syntyi Auntie Solutions: matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalveluja tuottava yritys, joka palvelee erityisesti työntekijöiden hyvinvointia.

Auntie Solutions osallistui Kasvupolku-ohjelmaan vuonna 2020. Yritys sijoittui Vuoden kasvuyritys -kisassa kolmannelle sijalle.

– Auntie Solutions on onnistuneesti digitalisoinut hyvinvointi – ja terveyspalvelut sekä tuotteistanut ja brändännyt ne erinomaisesti. Tämä on avannut myös kansainvälisiä markkinoita ja asiakkuuksia. Yritys on myös kyennyt hyödyntämään koronakriisin avaamat mahdollisuudet palvelukonsepteille, tuomaristo kommentoi Auntien menestystä.

Haku vuoden 2024 Kasvupolku-ohjelmiin on auki 19.3.2024 asti.