If ja Kasvu Open tähtäävät yhdessä yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen

Yhteistyö Kasvu Openin kanssa on tuonut Ifille mahdollisuuden oman osaamisen laajentamiseen.

Vakuutusyhtiö Ifin ja Kasvu Openin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Yhteistyön keskeisimpänä vaikuttimena If näkee yhteiskunnallisen vaikuttavuuden.

– Näemme, että Kasvu Openin toiminnassa on vahva yhteiskunnallinen merkitys. Meidän näkökulmasta positiivinen asia on myös se, että Kasvu Openin toimialue on valtakunnallinen, Ifin Business Manager Sebastian Fagerström (kuvassa vasemmalla) tiivistää.

” Yhteistyö palvelee täysin meidän tahtotilaa ymmärtää asiakasyritysten liiketoimintaa.”

Vakuutusyhtiönä Ifillä on asiakkaina kaikkien mahdollisten toimialojen ja kokoluokkien yrityksiä, jotka ovat erilaisissa elinkaaren vaiheissa.

Yhteistyön keskeisin etu on Fagerströmin mukaan se, että Kasvu Open tarjoaa väylän kohdata asiakkaita ja kulkea heidän matkassaan erilaisissa toiminnan vaiheissa.

– Tämä yhteistyö palvelee täysin meidän tahtotilaa ymmärtää asiakasyritysten liiketoimintaa ja sitä, millaisia tarpeita ja haasteita he kohtaavat liiketoiminnan kehittyessä.

Kasvuyritykset ovat usein innovatiivisia toimijoita, joilla on käytössään jotain uutta teknologiaa tai uusi liiketoimintamalli. Kasvu Open tarjoaa Ifille väylän uusien nousevien yritysten tunnistamiseen ja sitä kautta oman osaamisen sekä tuote- ja palvelukehityksen laajentamiseen.

Kuvassa Ifin Sebastian Fagerström ja Kasvu Openin Anna-Kaisa Talvitie. Selkä kameraan päin on Ifin Tiina Pajamo.
Ifin ja Kasvu Openin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Yhteistyön etuihin kuuluu yhdessä tekemisen luontevuus ja sujuvuus.

Toiseksi keskeiseksi eduksi Fagerström nostaa näkyvyyden.

– Kasvu Open on tarjonnut väylän olla kasvuhakuisten ja -kykyisten yritysten kohderyhmässä esillä. Sen lisäksi toiminnassa on mukana muita tärkeitä sidosryhmiä. Saamme olla tässä laajassa ekosysteemissä yhtenä toimijana mukana.

Yhteistyön ehdottomiin etuihin kuuluu Fagerströmin mukaan myös yhdessä tekemisen luontevuus ja sujuvuus.

– Kasvu Open fasilitoi yhteistyötä todella laadukkaasti ja ammattimaisesti aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Meidät on myös aktiivisesti otettu mukaan kehittämään toimintaa. Yhteistyökumppanin osa on siten todella helppo.