Kainuun Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Kajaanin Jäteauto Oy ja Gr8 Escape Oy

Kainuun Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat kajaanilaiset Kajaanin Jäteauto Oy sekä Gr8 Escape Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Kajaanin Jäteauto Oy huolehtii kainuulaisten yhteisöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden jätehuollosta lakien ja määräysten mukaisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään ympäristön hyvinvointiin. Yritys toimii vastuullisesti asiakkaiden, henkilökunnan ja kumppaneiden kanssa.

Tuomaristo arvosti erityisesti yrityksen näyttöjä kasvusta. Muuttuva toimiala tuo kasvupotentiaalia. Lisäksi yrittäjällä on tuomariston mukaan innokas ja kehittävä lähestymistapa yrittämiseen.

Gr8 Escape Oy on vuonna 2016 perustettu pakopeliyritys, joka on lähtenyt liikkeelle Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tuottamasta projektista. Yrityksen tämänhetkisiä tuotteita ovat The Great Escape -pakopelit sekä Kirstu-etäpakopelit.

Tuomaristo kehui yrityksen erittäin innokasta ja kehittymishaluista tiimiä. Yrityksellä on uusi lähestymistapa toimialan kilpailtuun toimintamalliin. Digitalisaation hyödyntäminen luo yritykselle vahvaa kasvupotentiaalia. 

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Kainuun Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Jari Tuovinen, Oulun kauppakamari
  • Heikki Rusanen, Lieksan kehitys Oy LieKe
  • Jani Moilanen, Kaisanet Oy
  • Anu Tervonen, Kainuun Yrittäjät
  • Raimo Sivonen, Kainuun ammattiopisto
  • Sami Heikkilä, Nordea
  • Pauli Piilma, Kainuun Etu Oy

Kainuun Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Nordea, Kainuun ammattiopisto, Kainuun Etu Oy, Lieksan Kehitys Oy LieKe, Kaisanet Oy, Oulun kauppakamari sekä Kainuun Yrittäjät.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Akkukauppa Kemppainen Oy, BeATSafe Oy, Capotrade Oy, Codemill Oy, Digital Health Solutions Oy, Idea Nature Oy, Kainuun Karu Puutyö Oy, Kajaanin Valomaailma, Liikuttaako Ny, Luonnollisesti Oulujärvi Ky, Makuset Ny, Ninnimoi Design, Nordic Biorefinery Oy ja Tuottohotelli Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi