KASVU OPEN KARNEVAALI

Kasvu Open Karnevaali on kotimainen kasvuyritystapahtuma. Tänä vuonna Kasvu Open Karnevaali yhdistää jo kuudetta kertaa suomalaiset kasvuyritykset, kasvun rahoittajat ja potentiaaliset kumppanit.

Kasvu Open Karnevaali järjestetään 27.-29.10.2020 digitaalisessa Kasvu Open -yhteisössä.

Kasvu Open Karnevaali on kaikille avoin ja maksuton.

MIKSI mukaan?

Karnevaalissa kasvatat verkostojasi, teet myyntiä sekä inspiroidut monipuolisesta ohjelmasta. Kevään kiinnityksiä ohjelmaan ovat muun muassa sijoittaja Kim Väisänen sekä yrittäjät Saimi Hoyer ja Vappu Pimiä.

Kasvu Open -sparrauksessa mukana olleille yrityksille Karnevaalin kohokohta on sparrausohjelman finaali, jossa valitaan kauden 2020 Kasvu Open -voittajat. Voittajat valitaan Kasvu Open -sparraukseen osallistuneiden TOP 60 -yritysjoukosta.

KARNEVAALISSA TÄNÄ VUONNA

Vauhtia kohtaamisille diginä

Karnevaalissa hyödynnetään vahvasti digitaalista Kasvu Open -yhteisöä. Tuomme tapahtumapäivät yhteen innovatiivisena kokonaisuutena.

Tarkemman ohjelman näet täältä!

Miten poikkeustilanne vaikuttaa?

Kasvu Open on toteuttanut sparrauspäivät digitaalisesti koko kevään aikana.

Lue yhteistyökumppanimme blogiteksti Kasvu Openin matkasta digiksi.

Kumppanuus Karnevaalissa

Kasvu Open Karnevaali tunnetaan uniikista tunnelmastaan ja merkityksellisistä kohtaamisistaan. Suurimpina vaikuttajina tähän ovat Karnevaali- ja Kasvu Open -kumppanit.

Kumppaniksi Kasvu Open Karnevaaliin?

Yhteystiedot

Katariina Kovakoski

vastaava tuottaja
LinkedIn
katariina.kovakoski@kasvuopen.fi
050 439 8988


Digitaalisuus luo mahdollisuuksia tuoda yhteen entistä suurempi joukko kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneita ihmisiä. Monipuolinen ja innovatiivinen ohjelmakokonaisuus tarjoaa paljon uutta ja oivaltavaa Kasvu Open Karnevaalin vieraille, muun muassa digimessujen ja Howspace-alustan ominaisuuksien muodossa. Tärkeintä on kohtauttaa ihmiset.”