KASVU OPEN KARNEVAALI

Kasvu Open Karnevaali on kotimainen kasvuyritystapahtuma.

Tänä vuonna Kasvu Open Karnevaali yhdistää kuudetta kertaa suomalaiset kasvuyritykset, kasvun rahoittajat ja potentiaaliset kumppanit.

Kasvu Open Karnevaali järjestetään 27.-29.10.2020 digitaalisessa Kasvu Open -yhteisössä. Kasvu Open Karnevaali on kaikille avoin ja maksuton yritystapahtuma.

MIKSI mukaan?

Kasvu Open Karnevaalissa kasvatat verkostojasi, teet myyntiä sekä inspiroidut monipuolisesta ohjelmasta.

Kasvu Open Karnevaalin digilavalla nähdään muun muassa startup-sijoittaja Kim Väisänen sekä yrittäjät Saimi Hoyer ja Vappu Pimiä.

Kaudella 2020 Kasvu Open -sparrauksessa mukana olleille yrityksille Kasvu Open Karnevaalin kohokohta on keskiviikkona 28.10. Silloin valitaan Vuoden kasvuyritykset Kasvu Open -sparrauksessa mukana olleiden TOP 10 -joukosta.

Tervetuloa mukaan!

KARNEVAALISSA TÄNÄ VUONNA

Vauhtia kohtaamisille digissä

Kasvu Open Karnevaalin digitaalinen alusta on Howspace -pohjainen Kasvu Open -yhteisö. Kun ilmoittaudut Kasvu Open Karnevaaliin, saat linkin Kasvu Open -yhteisöön. Yhteisöstä löydät Karnevaalin digitaalisen työtilan, johon voit tutustua ennakkoon.

Tarkemman ohjelman näet täältä!

Miten poikkeustilanne vaikuttaa?

Kasvu Open on toteuttanut sparrauspäivät digitaalisesti koko kevään aikana. Digitaalinen toteutus on tehty Kasvu Open -yhteisössä.

Lue yhteistyökumppanimme Howspacen blogiteksti Kasvu Openin matkasta exceleistä digiin.

Kumppanuus Karnevaalissa

Kasvu Open Karnevaali tunnetaan rennosta tunnelmastaan ja kohtaamisista. Suurimpina vaikuttajina tähän ovat kumppaninimme.

Tänä vuonna kumppanuus viedään uudelle tasolle diginäyttelypisteiden avulla.

Kumppaniksi Kasvu Open Karnevaaliin?

Yhteystiedot

Katariina Kovakoski

vastaava tuottaja
LinkedIn
katariina.kovakoski@kasvuopen.fi
050 439 8988


Digitaalisuus luo mahdollisuuksia tuoda yhteen entistä suurempi joukko kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneita ihmisiä. Monipuolinen ja innovatiivinen ohjelmakokonaisuus tarjoaa paljon uutta ja oivaltavaa Kasvu Open Karnevaalin vieraille, muun muassa digimessujen ja Howspace-alustan ominaisuuksien muodossa. Tärkeintä on kohtauttaa ihmiset.”