Kasvun monet kasvot -podcastin toisen tuotantokauden host Merja Mähkä

Kasvu Openin Kasvun monet kasvot -podcastin toisella tuotantokaudella pureudutaan suomalaisille tuttujen yrittäjien kasvutarinoihin, kasvun arvoihin ja vastuuseen. Podcastin vieraina ovat yrittäjät Vappu Pimiä, Kim Väisänen, Kirsi Piha ja Antero Vartia

Kasvu Openin podcastissa haarukoidaan suomalaista yrittäjyyttä. Mitä yrittäjyys vaatii? Onko kenestä tahansa yrittäjäksi? Mikä on arvojen merkitys bisneksessä?

Pro-bono hengessä mukana olevat yrittäjät puhuvat yrittäjyydestä ja sijoittamisesta host Merja Mähkän kanssa. Mähkä on yrittäjä ja sijoittamisen asiantuntija, jonka terävä kynä on tuttu niin printtilehdistä kuin blogimaailmasta. 

– Kasvun monet kasvot -podcastin toisella tuotantokaudella puhutaan arvoista, kasvusta ja siitä, millaiset yritykset tässä maailmassa pärjäävät. Ja tietenkin rohkeudesta, hyvistä ideoista ja numeroista – niistäkin puhutaan paljon. Tässä podcastissa todella huomaa, että yrittäjyys ja kasvu eivät ole vieraille kylmiä asioita vaan oikeasti sydämen asia, Merja Mähkä sanoo.

Kasvun monet kasvot -podcastin toinen tuotantokausi on tuotettu yhteistyössä Nordean kanssa. 

Podcast julkaistaan helmikuussa 2020 sekä ääni- että videotuotteena Kasvu Openin ja Nordean sähköisissä kanavissa.

Kuuntele Kasvun monet kasvot -podcastin 1. tuotantokausi.