Keski-Uudenmaan Kasvupolulta apua liiketoiminnan haasteisiin ja kasvustrategiaan

Haku Keski-Uudenmaan Kasvupolku®-sparraukseen on alkanut. Keski-Uudenmaan Kasvupolulle haetaan mukaan yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita olemassa olevan liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä. 

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Sparrauksessa yritykset saavat apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.  Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Kasvu Open tarjoaa minkä tahansa kasvuyrityksen henkilöstölle mainion tilaisuuden kehittää firman toimintaa ja katsoa tekemistä perinteistä arkea laajemmasta näkökulmasta, kaksi kertaa sparraukseen osallistuneen kasvuyritys Secappin toimitusjohtaja Kari Aho sanoo.

JOKAINEN KASVUPOLULLE MUKAAN VALITTU KASVUYRITYS:

  • saa henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan kahdessa sparrauspäivässä.
  • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5-8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
  • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
  • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Haku ja valinnat

Hakuaika Keski-Uudenmaan Kasvupolulle on 4.1.-17.3.2021. Täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla ja hae mukaan Keski-Uudenmaan Kasvupolulle. Hae mukaan tästä. 

Keski-Uudenmaan Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. 

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku-kumppanit ovat: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke, Uudenmaan TE-toimisto, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Keuda, Uudenmaan liitto, Uudenmaan Yrittäjät ja Helsingin seudun kauppakamari.

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan jälkeen.

LISÄTIETOJA KASVUPOLUSTA:

Katri Rutanen
katri.rutanen@kasvuopen.fi
040 962 5891

LISÄTIETOJA NETISSÄ: Keski-Uudenmaan Kasvupolku®