Kyberturvallisuudesta uutta liiketoimintaa Kasvupolun sparrauksessa

Keski-Suomen kauppakamarin ICT-valiokunta järjestää osana valtakunnallista Kasvu Open 2014 -kansanliikettä Fast Track Cyber -Kasvupolun. Se haastaa yrityksiä kyberturvallisuuden tarjoamien kasvumahdollisuuksien toteuttamiseen. Kasvupolun voittajalle on luvassa 3000 euron rahapalkinto sekä suora paikka Kasvu Open -finaaliin.

Fast Track Cyber -kasvupolkuun etsitään nyt mukaan kasvuhaluisia yrityksiä, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa kyberturvallisten ratkaisujen ja toimintamallien avulla. Kasvupolku starttaa 11.3.2014 Jyväskylässä ja hakemuksia otetaan vastaan 11.-28.3. välisenä aikana. Mukaan voi hakea kaikkialta Suomesta.

Kasvupolkuun mukaan valitut yritykset saavat osakseen huipputason sparrausta. Kasvupolkuun kuuluu kaksi Kasvun Kiitoratapäivää, jotka antavat yrityksille mahdollisuuden testata tavoitteitaan ja -suunnitelmiaan nopeasti, tehokkaasti ja tuloksellisesti. Sparraajina toimivat Suomen eturivin kasvuliiketoiminnan ja kyberturvallisuuden asiantuntijat. Osallistuminen kasvupolulle on yrityksille aina maksutonta.

Kasvupolku huipentuu 5.6. finaalipäivässä, jossa yritykset pitchaavat bisnesideat yleisölle Leijonan luola -henkeen.

Keski-Suomen kauppakamarin ICT-valiokunnan puheenjohtaja Pekka Pirttiahon mielestä Fast Track Cyber -kasvupolku tukee konkreettisella tavalla Jyväskylän innovatiiviset kaupungit statusta.

”Fast Track Cyber on ainutlaatuinen tilaisuus oman liiketoiminnan kehittämiselle. Kun liiketoiminta siirtyy yhä enemmän verkkoon kaikilla toimialoilla, tietoverkkojen turvallisuus on avain kestävään bisnekseen”, Pirttiaho summaa.

Fast Track Cyber –kasvupolkuun voi hakea mukaan 28.3.2014 asti. Valintaraati valitsee hakemusten perusteella sparraukseen 12 yritystä. Raadin puheenjohtajana toimiva Elisan aluejohtaja Juha Peltomäki odottaa hakemuksia kaikkialta Suomesta.

”Fast Track Cyber –kasvupolku on alalle todella hieno juttu. Odotan, että saamme arvioitavaksi innovatiivisia ja korkeatasoisia hakemuksia”, uskoo Peltomäki.

Fast Track Cyber on osa Kasvu Open –kansanliikettä, joka laajenee vuonna 2014 valtakunnalliseksi yritysten kasvun sparrauskilpailuksi. ”Kasvu Open on toteutettu Keski-Suomessa kolme kertaa ja sen suosio on kasvanut joka vuosi. Nyt valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden tuella pystymme tukemaan yritysten kasvua leveämmillä hartioilla. Kasvu on meidän kaikkien asia”, painottaa kauppakamarin toimitusjohtaja Uljas Valkeinen.

Lisätietoja:
Pekka Pirttiaho, pekka.pirttiaho@prewise.fi, p. 040 565 6850
Juha Peltomäki, juha.peltomäki@elisa.fi, 050 570 1986
Uljas Valkeinen, uljas.valkeinen@kauppakamari.fi, 050 568 8555