Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®: Lupaavimmat kasvuyritykset ovat Kotopro ja High Metal

Pääkaupunkiseudun Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat vantaalaiset Kotopro ja High Metal.

Kotopro tarjoaa modernin dokumentointityökalun muun muassa rakentamisen, kiinteistöalan ja teollisuuden tarpeisiin. Kotopron työkalulla voit sanella, kirjoittaa, valokuvata, tuottaa ja jakaa dokumentteja sekä allekirjoittaa asiakirjoja digitaalisesti paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuomaristo koki, että Kotopro on hyötynyt sparrauksesta. Yrityksellä on hyvät skaalautumismahdollisuudet ja potentiaalia kansainvälisille markkinoille. Kotopro tarjoaa ratkaisun tunnistettuun ongelmaan. Tuomaristo arvosti yrityksen näyttöjä – Kotopro on onnistunut vakuuttamaan tuomariston ja sparraajat.

High Metal on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden aloille. Vastuullisesti toimiva perheyritys on tuottanut älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä yli 70 vuoden ajan.

Tuomaristo arvosti High Metalin perinteisen teollisuusalan vankkaa historiaa ja toteutuskykyä. Yrityksen brändi on kunnossa ja kasvusuunnitelma selkeä. Nuorelta yrittäjältä löytyy kasvun nälkää, ja katse on tulevaisuudessa. Tuomariston mukaan 72-vuotias startup ansaitsee jatkopaikkansa.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. 

Katso: Mikä on Kasvupolku®?
Katso: Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneet yritykset

KASVUPOLUN TUOMARISTO JA KUMPPANIT

Pääkaupunkiseudun Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Matias Holmqvist, YritysEspoo
  • Olli Oja, Helsingin seudun kauppakamari
  • Ola Sundell, NewCo Helsinki
  • Reino Meriläinen, Isolta

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®-kumppanit ovat:

  • Espoon kaupunki
  • Helsingin seudun kauppakamari
  • KPMG
  • NewCo Helsinki
  • Vantaan kaupunki

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

KOHTI KASVU OPEN KARNEVAALIA 2021

Kasvupolkujen lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021 finalistijoukosta valittu TOP 10 kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Katso: Vuoden kasvuyritykset 2020
Katso: Kasvu Openissa sparrattuja yrityksiä

LISÄTIEDOT

Katri Rutanen
katri.rutanen@kasvuopen.fi
050 470 3573