Pirkanmaan Kasvupolku®: Lupaavimmat kasvuyritykset ovat Saunatalo ja KVS Valaistussuunnittelu

Pirkanmaan Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat orivesiläinen Saunatalo ja seinäjokelainen KVS Valaistussuunnittelu.

Saunatalo on Suomen suurin saunojen ja paneelialakattojen rakentaja. Yritys valmistaa myös puukalusteita pesu- ja kylpyhuonetiloihin. Kalusteita voi tilata suoraan Saunatalon verkkokaupasta.

Tuomaristo huomioi Saunatalon Kasvu Open -sparraajilta saadut korkeat pistearviot tehdessään valintoja. Yrityksen tiimi ja näytöt tekivät vaikutuksen tuomaristoon.

KVS Valaistussuunnittelu on valaistukseen ja sähköön sekä Casambi-teknologiaan erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa asiakkaalle sekä asiantuntemuksen, suunnittelun että toteutuksen. Lisäksi KVS tarjoaa sisustussuunnittelua ja myyntistailausta. 

Tuomaristo odottaa, että KVS on tulevaisuuden kasvaja. Yritykseltä löytyy selkeä kasvusuunnitelma.

Näiden lisäksi tuomaristo halusi antaa kunniamaininnat tamperelaisille Kustom Furniture Finlandille sekä Magic Cloudille. Tuomariston mukaan Kustom Furniture Finlandilla on uudenlainen ajattelutapa perinteisellä alalla, ja Magic Cloud on panostanut Kasvupolku-työskentelyyn huomattavasti.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. 

Katso: Mikä on Kasvupolku®?
Katso: Pirkanmaan Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneet yritykset

KASVUPOLUN TUOMARISTO JA KUMPPANIT

Pirkanmaan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

 • Iikka Sainio, Asianajotoimisto Roihu
 • Juuli Ahosola, Talenom
 • Tarja Paulaniemi, Pirkanmaan TE-toimisto
 • Marko Lehtimäki, Ensimetri
 • Niina Immonen, Business Tampere
 • Jouko Suokas, Meluta

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Pirkanmaan Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Pirkanmaan Kasvupolku®-kumppanit ovat:

 • Asianajotoimisto Roihu
 • Business Tampere
 • Ensimetri Oy
 • Pirkanmaan TE-toimisto
 • Talenom

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

KOHTI KASVU OPEN KARNEVAALIA 2021

Kasvupolkujen lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021 finalistijoukosta valittu TOP 10 kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Katso: Vuoden kasvuyritykset 2020
Katso: Kasvu Openissa sparrattuja yrityksiä

LISÄTIEDOT

Lassi Starck
lassi.starck@kasvuopen.fi
0400 528 408