Pohjanmaan Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Platonic Partnership Oy ja PaaPii Design Oy

Pohjanmaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat vaasalainen Platonic Partnership Oy ja kruunupyyläinen PaaPii Design Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Platonic Partnership Oy on alallaan palkittu pelistudio Vaasasta. Yritys kehittää sekä omia PC- ja konsolipelejä, että suorittaa asiakasprojekteja. Yritys on olemassa tuodakseen viisautta ja huvia ihmisten elämään.

Tuomaristo kehui yrityksen rajatonta markkinapotentiaalia ja olemassa olevia näyttöjä kasvusta. Tiimiltä löytyy kasvuhalua ja taiteellista lähestymistapaa toimialaan. Yrityksen skaalautuvuus mahdollistaa kasvun – kenties tämä on seuraava Supercell.

PaaPii Design Oy valmistaa vaatteita naisille ja lapsille omassa ompelimossaan Kokkolassa. Lisäksi yritys myy kuosikankaita ja lifestyletuotteita. Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat PaaPiin tuotannon kulmakiviä.

Tuomaristo arvosti hyvässä kunnossa olevaa yritystä, jolla on mahdollisuuksia kasvuun. Yrityksen arvopohja on megatrendien mukainen, ja oma laadukas design luo kilpailuedun.

Yritys teki vaikutuksen tuomaristoon erottumalla selkeästi kilpailijoistaan toimialalla.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Pohjanmaan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Paula Erkkilä, Pohjanmaan kauppakamari
  • Sabina Storbacka, KOSEK
  • Anu Haapasalo, Kpedu
  • Mikael Hallbäck, Vaasan Yliopisto
  • Antti Alasaari, VASEK
  • Kristian Schrey, Viexpo

Pohjanmaan Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Kosek, Vasek, Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu, Pohjanmaan kauppakamari, Kpedu, Keskipohjanmaan Kirjapaino sekä Viexpo.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös EMPK Oy, Hydrogenius Oy, Kannuksen Keskuspesula Oy, Mammun Hyväkakku Oy, MMI Company Ab Oy, Pohjanmaan erikoislattiat Oy, SERITEC Oy, Sähköpalvelu Walberg Ab Oy, Techat Oy, Tuisku Terveys- ja Sosiaalipalvelut Oy ja Viittoen Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Vivi Pöntiö
+358 50 91 33 814
vivi.pontio@kasvuopen.fi