Kasvu Open på Svenska

Kasvu Open är en avgiftsfri nationell företagartävling och ett sparringsprogram där över 900 erfarna företagsledares kompetens kombineras med tillväxtplanerna i 450 tillväxtinriktade företag


Vad är Kasvu Open?

Kasvu Open är en avgiftsfri nationell företagartävling och ett sparringsprogram där över 900 erfarna företagsledares kompetens kombineras med tillväxtplanerna i 450 tillväxtinriktade företag. Kasvu Opens mjölnare är ängelinvesterare, företagare, marknadsförare, experter på försäljning och internationalisering som alla har samma mål: att hjälpa ditt företag att växa och bli framgångsrikt.

Kasvu Open 2018 större än någonsin. 450 tillväxtföretag, över 900 finländska toppar inom affärslivet, 100 evenemangsdagar och ett unikt tillfälle att förvandla den egna businessidén till en ny stjärna på Finlands företagshimmel. Företag som deltar i Finlands framgångsrikaste tillväxtprogram för företag kommer att få testa sina idéer och få fart på tillväxten tillsammans med de bästa experterna inom sin egen bransch. Under resans gång får företagen sparring av de mest erfarna stjärnorna på vårt lands affärslivshimmel. När Finlands mest lovande och tillväxthungriga företag och de bästa tillväxtexperterna möts i Kasvu Open väcks nya idéer och de redan existerande företagens tillväxt får fart under vingarna.

På Tillväxtstigarna engagerar sig regionens och verksamhetssektorns allra främsta experter, placerare och erfarna företagare i att hitta tillväxtmöjligheter för just ditt företag - alldeles gratis. Sparring av din egen tillväxtplan kommer igång på närmaste Tillväxtstig.