Smart industry Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Leisco Group Oy ja Elenium Oy

Smart industry Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat helsinkiläinen Leisco Group Oy ja tamperelainen Elenium Oy. 

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Leisco Group Oy tarjoaa uuden, tuotteistetun juridisen palvelun, joka koostuu ohjelmistosta ja konsultoinnista. Ohjelmisto antaa tehokkaamman ja automatisoidun tavan hoitaa finanssialan yritysten sääntelynmukaisuutta eli legal compliance -asioita ja havaita niihin liittyviä puutteita ja kehittämiskohteita.

Elenium Oy on IT-palvelutalo, jonka ydinosaamista on ohjelmistokehitys ja siihen liittyvät palvelut. Eleniumin MaterialPort toiminnanohjausjärjestelmä yhdistää jätehuoltoliiketoiminnan toimijat samaan digitaaliseen alustaan, joka mahdollistaa materiaalin hyötykäytön entistä tehokkaammin.

Tuomaristo arvosti Kasvupolulla mukana olleiden yritysten monipuolisuutta sekä digitalisaation ja kestävän kehityksen piirteitä. Kärki erottui kuitenkin melko selkeästi. Leisco Groupilla ja Eleniumilla oli selkeä visio ja toiminta oli suunnitelmallista. Lisäksi uniikki tarjoama, hyvä alan tuntemus ja innovatiivisuus tekivät vaikutuksen tuomaristoon.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Smart industry Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Henri Aro, LähiRahoitus
  • Jyrki Poikkimäki, VTT
  • Heikki Kinnunen, Business Jyväskylä
  • Jyrki Virtanen, Moventas
  • Tiina Mikkola, Alva-yhtiöt

Smart industry Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit VTT, SRV, Business Jyväskylä, Moventas, Alva ja LähiRahoitus.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Cimec Oy, Hailer Oy, K-S Konttoripiste Oy, Lekab Communication Systems Oy, Lämpöpalvelu Sami Päijänen Oy, Maanrakennus B. Dahlbacka Oy, Neuroflux Oy, Sensoan Oy, Sievi-Tools Oy, Trelic Oy sekä Viasor Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Inka-Sofia Hokkanen
+358 50 434 9943
inka-sofia.hokkanen@kasvuopen.fi