Toimarin DNA – toimitusjohtajan vinkit digimpään arkeen

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä

Kasvu Openin ja DNA:n Toimarin DNA -sarjassa Jaana Seppälä jakaa omat arjen ja johtamisen haasteet, ja etsii niihin vastauksia.

Toimarin DNA -sajassa toimaria haastavat kaksi puhelinta, sosiaalinen media, etätyön johtaminen ja uuden oppiminen. Kasvuyrittäjien haasteita käsitellään ”Sparraus on vastuullisuustyötä parhaimmillaan” -jaksossa, jossa vierailee Kasvu Openin valtakunnallisen kumppanin DNA:n sparraaja Marjo-Riitta Mustonen.

Kahden puhelimen loukussa

Onko joku muu kahden puhelimen loukussa? Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä nimittäin on, tai oli. Pirinäralli loppui seinään, kun DNA-kaupan Erno kertoi, että parempi ratkaisu on olemassa. Kiitos Erno, nyt toimistolla pirisee vain yksi toimitusjohtajan puhelin.
Katso DNA:n laitteet yrittäjille.

Somen kirous

Miten tehdään hyvä somepostaus? Jos someen kirjoittaminen ei ole luontevaa, voiko postaamista oppia? Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä otti selvää. Katso Yrittäjän digiakatemian kouluttaja Christina Forsgård vinkit. Lisää oppia Yrittäjän digiakatemiasta.

Etänä mutta yhdessä

Etätöihin siirtyminen oli iso muutos pois meidän mukavuusalueelta ja tutuista tavoista tehdä töitä, kertoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä. Mikä on ollut haastavinta etätyön ohjaamisessa Kasvu Openin toimitusjohtajalle? Mitkä ovat Jaanan parhaat vinkit etätyöhön? Lataa DNAn maksuton etätyöopas.

Sparraus on vastuullisuustyötä parhaimmillaan

Kasvu Openin sparraajat ovat pro bono- asiantuntijoita, jotka jakavat omaa osaamistaan ja kokemuksiaan sparrauksissa.

– Monille meidän sparraajista vapaaehtoistyön mahdollistaa sparraajan organisaatio, Marjo-Riitta Mustosen tapauksessa meidän valtakunnallinen kumppani DNA, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.
Hae Kasvu Open -sparraajaksi.

Digiakatemia alkaa nyt, osa 1

Digitaidot kuuluvat kaikille, ja etenkin yrittäjien on hyvä olla kartalla, mitä mahdollisuuksia digistä voi saada. DNA haastoi Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälän osallistumaan DNA Yrittäjän digiakatemiaan.
Katso Yrittäjän digiakatemian kurssit.

Digiakatemia alkaa nyt, osa 2

DNA haastoi Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälän osallistumaan DNA Yrittäjän digiakatemiaan. Mitä luulette, miten kävi?

Ilmoittaudu maksuttomaan Yrittäjän digiakatemiaan!