Tulossa: SUPERFINNS® 2023

SUPERFINNS-sparrausohjelma kirittää suomalaisten kasvuyritysten kunnianhimoa ja sparraa yrityksiä kohti kansainvälistä läpimurtoa. Hakuaika ohjelmaan alkaa 11.1.2023. Ohjelma on englanninkielinen.

Vuonna 2023 SUPERFINNS-ohjelman yhteistyökumppanit ovat: Nordic FoodTech VC, Voima Ventures, Superhero Capital, Kovanen Capital, Saari Partners ja Voland Partners. Ohjelman järjestävät Kasvu Open ja Nordea.

Kasvu Open, Nordea ja yhteistyökumppanit järjestävät ohjelmaan valituille yrityksille parhaat mahdolliset asiantuntijat ja kontaktit, joiden sparrauksesta saatujen kokemusten avulla yritykset voivat ponnistaa tukevammin maailmalle.

SUPERFINNS – kilpailu ja sparrausohjelma

Vuonna 2022 Kasvu Open, Nordea ja yhteistyökumppanit valitsivat ohjelmaan 16 yritystä. Kärsämäkeläinen Tracegrow erottui ohjelman aikana joukosta, ja yritys valittiin SUPERFINNS-ohjelman lupaavimmaksi kasvuyritykseksi.

– Saimme arvokkaita kommentteja asiantuntijoilta ja paljon positiivista näkyvyyttä, kertoo Tracegrow’n Jaakko Nauha.

Tracegrow valmistaa kestäviä lannoitteita käytetyistä alkaliparistoista uutetuista ja puhdistetuista mikroravinteista. Yrityksen missio on minimoida planeettamme rajallisten resurssien hyödyntäminen käyttämällä niitä uudelleen mahdollisimman viisaasti.

Ennakkoilmoittautuminen on auki

Täytä ennakkoilmoittautumislomake ja ilmoittaudu hakijaksi. Otamme sinuun yhteyttä, kun hakuaika alkaa, ja voit viimeistellä hakemuksesi. Huomaa, että ohjelma on englanninkielinen.

LISÄTIETOJA

Inka Hyvönen
Kasvu Open
+358 50 570 3500
inka.hyvonen@kasvuopen.fi

LUE LISÄÄ: SUPERFINNS-ohjelma