Verkkokaupan Kasvupolku®: Lupaavimmat kasvuyritykset ovat Puhdistamo ja Drop Design Pool

Verkkokaupan Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat Puhdistamo – Real Foods Lempäälästä ja Drop Design Pool Turusta.

Puhdistamo on yksi Suomen suurimmista hyvinvointibrändeistä. Yritys valmistaa ja myy terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita kuluttajille omassa verkkokaupassaan sekä päivittäistavarakaupoissa. Valikoimiin kuuluu esimerkiksi superfoodeja, juomia, patukoita ja ravintolisiä.

Tuomaristo vakuuttui Puhdistamon osaamisesta tuotteistamisessa. Yritys on kaikkien arviointikriteereiden ja verkkokaupan näkökulmasta vahva toimija. Puhdistamolla on vankat kasvuluvut ja näyttöjä. 

Drop Design Pool tarjoaa ulkoporealtaita, kylpytynnyreitä ja tulisijoja kuluttajille. Yrityksen tuotteita myydään omassa verkkokaupassa sekä jälleenmyyjien kautta. Suomalaisen Työn Liitto myönsi Drop-altaalle Vuoden Designteko -palkinnon vuonna 2015.

Tuomaristo kehui Drop Design Poolin design-innovaatiota. Yrityksen tuote on kansainvälinen ja kasvupotentiaalia löytyy myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Drop Design Poolin kasvuluvut puhuvat puolestaan.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. 

Katso: Mikä on Kasvupolku®?
Katso: Verkkokaupan Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneet yritykset

KASVUPOLUN TUOMARISTO JA KUMPPANIT

Verkkokaupan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Juha Harju, Woolman
  • Pinja Kuitunen, Woolman
  • Ville Vasaramäki, Posti
  • Suvi Tikkanen, Paytrail
  • Markus Laurio, Paytrail

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Verkkokaupan Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Verkkokaupan Kasvupolku®-kumppanit ovat:

  • Paytrail
  • Posti
  • Woolman

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

KOHTI KASVU OPEN KARNEVAALIA 2021

Kasvupolkujen lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021 finalistijoukosta valittu TOP 10 kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Katso: Vuoden kasvuyritykset 2020
Katso: Kasvu Openissa sparrattuja yrityksiä

LISÄTIEDOT

Taina Brandstack
taina.brandstack@kasvuopen.fi
044 019 9553