YaraHackathon – Haku on auki

Kasvu Open on mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon, Yara Suomi Oy:n, Maaseutuverkoston ja Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n järjestämässä YaraHackathonissa. Hakuaika Hackathoniin on 14.9.-30.10.2022.

YaraHackathonin tavoite on löytää uusia innovaatioita Yara Siilinjärven toimipaikan sivuvurtojen hyödyntämiseen. Yara Siilinjärven päätuotteita ovat lannoitteet ja fosforihappo. 

Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan haasteeseen 14.9.-30.10.2022. Alustavassa ehdotuksessa sinun tulee kuvata lyhyesti ideasi ja tiimi, jolla osallistut haasteeseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

YaraHackathon

  • Löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia: Sinulla on mahdollisuus pitkäkestoiseen yhteistyöhön, kehittyvään liiketoimintaan ja tarvittaessa tuotekehitysyhteistyöhön toimeksiantajayrityksen kanssa.
  • Finalistina saat asiantuntijat sparraajiksesi ratkaisujen hiomisessa ja yhteistyön rakentamisessa.
  • Pääset verkostoitumaan muiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa.

Hackathon on avoin kaikille kiinnostuneille: yrityksille, tutkimuslaitoksille, koulutusorganisaatioille ja opiskelijoille sekä muille toimijoille. Tarkemmat ohjeet YaraHackathoniin löytyvät BioPaavon sivuilta.

Yara on maailmanlaajuinen kivennäislannoitteiden, teollisuuskemikaalien ja ympäristönsuojelutuotteiden toimittaja. Yara tuottaa kannattavia ja vastuullisia ratkaisuja maatalouteen, teollisuuteen sekä ympäristönsuojeluun.

Lisätietoja: 

www.biopaavo.fi  

Annimari Lehtomäki, johtava asiantuntija
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
annimari.lehtomaki@jamk.fi
050 464 2563