DinexHackathon – Haku on auki

Kasvu Open on mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon ja Dinex Finland Oy:n järjestämässä DinexHackathonissa. Haku Hackathoniin alkaa 15.8.2022.

DinexHackathonin tavoite on löytää tehokkaampia ratkaisuja, teknologioita ja yhteistyökumppaneita arvokkaiden platinaryhmän metallien ja maametallisten alkuaineiden talteenottoon ja alkuaineiden kierrätykseen prosessissa syntyvistä nestemäisistä lietteistä ja pesuvesistä.

Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan haasteeseen 15.8.-15.9.2022. Alustavassa ehdotuksessa sinun tulee kuvata lyhyesti ideasi ja tiimi, jolla osallistut haasteeseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

DinexHackathon

  • Pääset happotestaamaan ideaasi ja saat välittömän palautteen potentiaaliselta asiakkaalta.
  • Löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia: Sinulla on mahdollisuus pitkäkestoiseen yhteistyöhön, kehittyvään liiketoimintaan ja tarvittaessa tuotekehitysyhteistyöhön toimeksiantajayrityksen kanssa.
  • Finalistina saat monialaisen asiantuntijatiimin sparraajiksesi ratkaisujen hiomisessa ja yhteistyön rakentamisessa.
  • Pääset verkostoitumaan muiden aihepiiristä kiinnostuneiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa.

Hackathon on avoin kaikille kiinnostuneille: yrityksille, tutkimuslaitoksille, koulutusorganisaatioille ja opiskelijoille sekä muille toimijoille. Tarkemmat ohjeet DinexHackathoniin löytyvät BioPaavon sivuilta.

Dinex Finland Oy kehittää katalyyttitukiaineita, joita pinnoitetaan keraamisiin ja metallisiin katalyyttikennoihin. Pinnoitetut katalyyttikennot ovat keskeisiä yksiköitä diesel- ja kaasukäyttöisten moottoreiden jälkikäsittelyjärjestelmissä, joiden avulla muutetaan haitallisia pakokaasupäästöjä, kuten hiilimonoksidia, hiilivetyjä ja typen oksideja vähemmän haitallisiksi yhdisteiksi, kuten typeksi, vedeksi ja hiilidioksidiksi. Katalyyttiratkaisuja kehittävä Dinex Finland Oy on yksi kansainvälisen Dinex-konsernin tärkeimmistä teknologiakeskuksista.  

Lisätietoja: 
www.biopaavo.fi  

Annimari Lehtomäki, johtava asiantuntija 
Jyväskylän ammattikorkeakoulu 
etunimi.sukunimi@jamk.fi 
050 464 2563