Markkinoinnin ammattilainen haussa

Haussa uusi työkaveri, tositarkoituksella!

Tiimissämme avautuu määräaikainen, kokoaikainen vanhempainvapaan sijaisuus markkinoinnin kokonaisvaltaisesti taitavalle tekijälle. Haemme hyvää tyyppiä, jolla on näyttöjä pk-yrityksen kokonaisvaltaisesta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Rohkeus kokeilla, oppia ja haastaa ratkaisee!

Tärkein tehtäväsi on luoda Kasvu Openille päräyttävä markkinointistrategia, joka palvelee niin brändinäkyvyyttä kuin uusasiakashankintaakin. Työ sisältää suunnittelun lisäksi aikataulutusta, käytännön tekemistä sekä tulosten seurantaa, kattaen myös relevantin mittariston ja oikean syklin määrittelyn. Vastaat kokonaisvaltaisesti markkinoinnin suunnittelusta, seurannasta sekä kehittämisestä. Lähestymisesi työhön on rohkeaa, luovaa ja olet toimeenpanokykyinen. Ketterät toimintatavat, kokeilunhalu ja “muutos on mahdollisuus”-mentaliteetti kantavat meillä pitkälle.

Arvostamme suuresti kokemusta ja näkemystä myynnin ja markkinoinnin yhteispelin kehittämiseksi. Tarvitset luovaa ja innovatiivista ajattelua markkinoinnin ratkaisuihin, sillä olemme pieni, voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen organisaatio, ja markkinointibudjettimme sitä myöten rajallinen. Haluamme joukkoomme sinut, joka kykenet haastamaan meidän nykyiset toimintamallimme ja luomaan uutta!

Tehtävä edellyttää:

  • kokemusta markkinoinnin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta, erityisesti pk- ja kasvuyritysmaailmasta
  • kykyä asettaa strategiaa tukevat relevantit tavoitteet ja niille mittarit
  • ymmärrystä moderneista (digitaalisen) markkinoinnin menetelmistä
  • näkemystä tai jopa kokemusta myynti-ja markkinointiputken teknisiin ratkaisuihin ja analytiikkaan 
  • itseohjautuvaa ja ennakoivaa työskentelyotetta
  • kykyä organisoida ja koordinoida viestintä- ja markkinointikokonaisuutta
  • vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Osana muuta tiimiä osallistut vuoden aikana useisiin digi- ja livetapahtumiin, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävän hoitamiseksi. Toivomme tulevalta työkaverilta avointa vuorovaikutusta ja näkemysten jakamista yli tiimirajojen ja tehtävänkuvien. Et pelkää tarttua haasteisiin ja tuot rohkeasti ajatuksesi esiin. Meillä saat olla aidosti oma itsesi!

Tehtävän palkkahaitari on 2500-3100€/kk riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Työsuhde on alkuun kokoaikainen, määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Tavoitteenamme on kuitenkin saada sinut niin koukkuun, ettet malta jättää meitä sijaisuuden päätteeksi.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, työskentely onnistuu joustavasti myös muualta käsin. Toivomme kuitenkin, että sinulla on valmius tavata toimiston tiimiä sovitusti myös paikan päällä Jyväskylässä – alkuun hieman tiiviimmin, jatkossa tarpeiden mukaan. Nykyiset etätyöntekijät käyvät Jyväskylän toimistolla noin muutamana päivänä kuukaudessa.

Miksi Kasvu Open?

Meidät tunnetaan suomalaisessa yrityskentässä iloisesta tekemisen meiningistä ja vihreistä takeista. Olemme matala organisaatio, jossa aidosti välitämme toisistamme ja luotamme toistemme tekemiseen. Meillä pääset kehittämään oman näköisesi tavan työskennellä ja kehittymään asiantuntijana omassa työssäsi. Omalla aktiivisella panoksellasi pääset vaikuttamaan siihen, millainen Kasvu Openista tulevaisuudessa kehittyy. 

Toimita omannäköisesi hakemus (+CV) haluamassasi formaatissa viimeistään 5.8.2024 osoitteeseen haku@kasvuopen.fi . Laita otsikoksi “Työhakemus: Kasvu Open / markkinoinnin ammattilainen”.

Lisätietoja tehtävästä välillä 
24.-27.6. toimitusjohtaja Jaana Seppälä,+358 50 304 6794
1.-4.7. asiakkuuspäällikkö Inka Hyvönen, +358 50 570 3500
5.8. klo 10-16 Jaanalta tai Inkalta