Haku kauden 2020 Kasvupoluille on alkanut

Kasvu Open Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus. Kasvupolut ovat kohtaamispiste kasvuyrityksille ja kasvun sparraajille.

Kasvupolkujen tavoite on auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaa. Kasvupolut ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Haku Kasvu Open kauden 2020 ensimmäisille Kasvupoluille on avattu. Haussa ovat: 

– Kaikki hakuun tulevat Kasvupolut eivät ole vielä julkisia. Halusimme kuitenkin julkaista kahdeksan ensimmäistä Kasvupolkua uusien nettisivujemme lanseerauksen yhteydessä, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Kaudella 2020 on tavoitteena järjestää noin 20 Kasvupolkua. Lista Kasvupoluista täydentyy tammikuun 2020 loppuun mennessä. 

Katso kaikki Kasvupolut tästä.

Muutoksia Kasvu Open -hakuajoissa

Kasvupoluilla on kolme hakuaikaa. Kolmiportainen haku keventää mahdollista hakemusten ja tuotannon kuormitusta sekä selkeyttää hakuaikoja. Jokaisella Kasvupolulla oli aiemmin yksilöllinen hakuaika.

– Siirryimme kolmiportaiseen hakuun, koska halusimme selkeyttää hakemista ja kertoa yrityksille, milloin maksuttomaan sparraukseen on mahdollista päästä, Seppälä sanoo.

Ensimmäinen hakuaika päättyy 11.3.2020, toinen 1.4.2020 ja kolmas 28.4.2020.

Kasvu Open 2020

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Voit hakea mukaan Kasvu Openiin yrityksesi toimialasta, sijainnista tai liikevaihdosta riippumatta.

Kasvu Open -sparraukseen osallistuu vuosittain satoja kasvuyrityksiä. Sparrausten idea on yrityksen liiketoiminnan kehittäminen. Teemoja ovat esimerkiksi: yrityksen markkinointi, rahoitus, kansainvälistyminen ja ulkomaankauppa. Sparraajina toimivat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat.

Lisätiedot

Lassi Starck
Production Manager
+358 40 0528 408
lassi.starck@kasvuopen.fi

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja
+358 50 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

LIITE: Prosessikuvaus