Kisa Vuoden kasvuyritys -tittelistä alkaa

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneiden yli 200 yrityksen joukosta valittiin eniten kasvupotentiaalia omaavien 60 yrityksen joukko. TOP 60 -yritykset kilpailevat Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Kuluvan vuoden aikana Kasvupolku-sparraukseen on osallistunut yli 200 yritystä. Yritykset ovat tavanneet prosessin aikana vähintään kuusi asiantuntijaa ja verkostoituneet satojen kasvuyrityskentän toimijoiden kanssa.

Nyt joukosta on valittu lupaavimmat yritykset tuomaristojen ja asiantuntijoiden palautteiden pohjalta. Valitut TOP 60 -yritykset saavat lisäsparrausta Kasvu Openin parhaiten arvioiduilta asiantuntijoilta ja kisaavat Vuoden kasvuyritys -tittelistä. 

TOP 60 -joukon

  • yhteenlaskettu liikevaihto on 212M€, keskimäärin 3,5 M€. 
  • kolmen vuoden päähän asetettu liikevaihtotavoite on yli kolminkertainen – yhteensä 656 M€.
  • kasvun toteuttamiseksi yritykset tarvitsevat uusia tekijöitä ja tiimien kokojen odotetaan kasvavan yhteen lasketusti 1437 henkilöstä 2671 henkilöön.

Mukana on yrityksiä laajasti eri toimialoilta ja eri puolelta Suomea uudistamassa, kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa. Tulevaisuuden kasvu ei tämän joukon perusteella ole todellakaan yhden kortin varassa, painottaa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

KATSO TOP 60 -YRITYKSET (pdf)

Vuoden kasvuyritys -valinta lähestyy

Kasvupoluille osallistuneita yrityksiä on arvioitu koko matkan ajan sparraajien ja tuomaristojen toimesta kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

TOP 60 -valinnat pohjautuvat Kasvupolku-tuomaristojen antamiin ääniin sekä sparraajien antamiin sanallisiin ja numeraalisiin arvioihin. Lisäksi valintoihin on vaikuttanut yrityksen aktiivisuus prosessin aikana. Kaikki yritykset on arvioitu samoilla kriteereillä ja samoista lähtökohdista. 

TOP 60 kaventuu lokakuussa TOP 10 -joukkoon, joka jatkaa kisaa tittelistä kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 2.11.2023. Katso tapahtuman ohjelma.

Kasvu Openin valtakunnallisen tuomaristo valitsee TOP 10 -yritykset. Yritysvalinnat julkaistaan 19.10.2023. Valtakunnalliseen tuomaristoon kuuluvat:

  • Lennu Keinänen (tuomariston puheenjohtaja)
  • Aki Ahlroth
  • Anssi Lehikoinen
  • Jaakko Salminen
  • Unna Lehtipuu
  • Merja Rahkola

LISÄTIEDOT
Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi
kasvuopen.fi