If Vakuutus ja Kasvu Open jatkavat yhteistyötä

Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja If Vakuutus uusii valtakunnallisen kumppanuuden Kasvu Openin kanssa.

Ifin ja Kasvu Openin kumppanuus tarkoittaa, että Kasvu Openin palveluiden käyttäjät saavat jatkossa laadukasta ja ajankohtaista tietoa yritystoimintaan liittyvistä riskeistä ja niiden hallinnasta. Ratkaisemalla henkilöstön hyvinvointiin, liiketoiminnassa tarvittaviin tiloihin, tuotantovälineisiin, kumppaneihin ja esimerkiksi  tehtyjen sopimusten sisältöihin liittyvät haasteet, yritykset luovat turvalliset puitteet omalle kehitykselleen.

Ifin yritysasiakkaista vastaava maajohtaja Aki Jääskeläinen sanoo, että kasvuyritysten tukemisen lisäksi Ifille on merkityksellistä myös oman organisaation asiantuntijoiden mahdollisuus kehittää omaa osaamista Kasvu Open -ekosysteemin kautta.

– Haluamme olla mukana antamassa suomalaisille yrityksille kaiken mahdollisen tuen, kun ne etsivät omaa, tuloksellista kasvupolkuaan. Meille riskien tunnistaminen, ennakointi ja hallinta on ydintoimintaa. Osaamisellamme voimme varmistaa parhaat edellytykset yritysten toiminnan jatkuvuudelle ja kehitykselle, sanoo Jääskeläinen.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Aki Jääskeläinen
yritysasiakkaista vastaava maajohtaja, If Vakuutus
050 424 3945
aki.jaaskelainen@if.fi

Ifin 7900 työntekijää työskentelee päivittäin, jotta voimme tarjota yksityis- ja yritysasiakkaillemme parhaita vakuutusratkaisuja ja palveluita. Tarjoamme turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja annamme neuvoja riskien pienentämiseksi. Vahingon sattuessa lupaamme nopeaa ja ammattitaitoista korvauskäsittelyä. Teemme työtä edistääksemme turvallisempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä on n. 3,7 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Olemme osa Sampo-konsernia.