Kasvu Open jatkaa etätapahtumien järjestämistä

Koronavirustilanteen takia järjestämme toistaiseksi kaikki Kasvu Open -tapahtumat etäyhteyksien kautta. Järjestettäviä tapahtumia ovat muun muassa Kasvupolkujen sparrauspäivät ja kaikille avoimet webinaarit.

– Turvallisuus tulee aina ensin. Olemme valmiita toimimaan etäyhteyksien avulla niin kauan kuin Suomen hallitus meitä ohjaa. Ensimmäisten etätapahtumien palautteen perusteella olemme onnistuneet palvelemaan Kasvu Open – sparraukseen valittuja yrityksiä ja avoimien webinaarien yleisöä hyvin, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Seppälä toivoo, että yrityksistä löytyisi myös näin poikkeustilanteessa voimaa katsoa horisonttiin ja käyttää kaikki tarjolla oleva apu, jota tarjotaan, yrityksen ja oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin hyväksi. 

Ajankohtaista tietoa liittyen poikkeustilanteen vaikutuksesta  Kasvu Openin toimintaan saat sosiaalisen median kanavistamme sekä verkkosivuiltamme.

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa Kasvu Open -sparraukseen liittyvissä kysymyksissä Kasvu Open -chatissa tai sähköpostilla info@kasvuopen.fi.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi