Kasvu Open julkaisee podcast-sarjan – ytimessä kasvuyrittäjyys

Kasvu Openin ensimmäisen podcast-tuotannon taustalla on halu inspiroida ja kannustaa suomalaisia yrityksiä kasvuun.

-Halusimme tuottaa kuulijoille podcast-sarjan, jossa ääneen pääsevät kasvuyrittäjät, joista jokaisella on erilainen tausta ja yrittäjäprofiili. Mukaan pyydettiin sekä julkisuudesta että yrityselämästä tuttuja nimiä, joista jokaisen uraan mahtuu isoja haasteita, mutta myös uskomattomia onnistumisia, Kasvu Openin varatoimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Kasvun monet kasvot -podcastin vieraina ovat sarjayrittäjä Ilkka Lavas, perheyrittäjä Mia Mantsinen, sarjayrittäjä Jaajo Linnonmaa ja hotelliyrittäjä Saimi Hoyer.

Pro-bono hengessä mukana olevat kasvuyrittäjät kertovat jokainen vuorollaan omasta kasvustaan yrittäjäksi. Läpi käydään niin parhaat opit, kipukohdat kuin onnistumiset. Tulevaisuuteenkin uskalletaan kurkata!

Podcastin juontaa Kauppalehden uutispäällikkö Janne Pöysti, joka ei kavahtanut kysyä vaikeitakaan kysymyksiä.

-Kaikki haastateltavat olivat hyvin avoimia ja valmiita kertomaan myös vaikeista tilanteistaan rehellisesti, Pöysti sanoo.

Kasvun monet kasvot -podcast on tuotettu yhteistyössä Kauppalehden kanssa. Podcasteista taltioidut videot nähdään osana Kauppalehden Kasvuyrittäjät-videosarjaa, joka julkaistaan syksyllä 2019.

Podcastin tuotannosta vastaa helsinkiläinen tuotantoyhtiö Siliä Oy.

Kuuntele podcast!

https://www.kasvuopen.fi/podcast

Lisätietoja:

Anna-Kaisa Talvitie, 040 715 6924

anna-kaisa.talvitie@kasvuopen.fi