Tarinoita yrittäjistä antaa kasvot ihmisille yritysten takana

Tarinoita yrittäjistä -sarjan toinen kausi julkaistaan Yrittäjän päivänä 5.9.2023. Uudella kaudella mukana on neljä suomalaista yritystä: Hetkinen, Ledi Group, MeEat ja Tracegrow.

Tarinoita yrittäjistä on neliosainen videosarja, jolla yrittäjät kertovat omasta matkastaan yrittäjänä. Uusi kausi jatkaa vuonna 2022 julkaistua sarjaa. Sarja on suunnattu yrittäjille, yrittäjyyttä suunnitteleville ja hyvien tarinoiden ystäville.

– Yrittäjiä kiinnostaa muiden yritysten tarinat. He hakevat alati heijastuspintaa oman yrityksen kehittämiseen tai mahdollisuuksia verkostoitua. Kasvu Openilla kuulemme tarinoita paljon, mutta ne eivät koskaan ole yhtä vaikuttavia toisen käden tietona. Siksi halusimme antaa lavan suoraan yrittäjille, Kasvu Openin viestintäpäällikkö Anna-Kaisa Talvitie sanoo.

Sarjaan valitut yrittäjät ja yritykset ovat tuttuja Kasvu Openin sparrausohjelmista vuodelta 2022. Talvitie kertoo, että sarjan yritysvalinnat teki tuotantotiimi. Valintaperusteina olivat muun muassa toisistaan poikkeavat toimialat, vastuullisuus osana liiketoimintaa ja mielenkiintoinen tarina.

Sarjassa ovat mukana:

Sarja on tehty yhteistyössä Kasvu Openin pääyhteistyökumppani Nordean kanssa. Sarja on vapaasti katsottavissa Kasvu Openin ja Nordean verkkosivuilla ja YouTube-kanavilla 5.9.2023 alkaen.

Linkki: YouTube – Kasvu Open
Linkki: YouTube – Nordea

LISÄTIEDOT

Anna-Kaisa Talvitie
viestintä, Kasvu Open
040 715 6924
anna-kaisa.talvitie@kasvuopen.fi