Kasvu Open Karnevaali on maistiainen digitaalista tulevaisuutta

Koronakevät muutti tapahtuma-alaa voimakkaasti kesän ja syksyn tapahtumien osalta. Samalla Kasvu Open Karnevaalille tuli mahdollisuus luoda itsensä uudestaan – tapahtuma järjestetään syksyllä ensimmäistä kertaa diginä.

Tulevan syksyn Kasvu Open Karnevaalin digitaalinen toteutus antaa maistiaista siitä, millaisia business- ja verkostoitumistapahtumat tulevaisuudessa voivat olla.

Asiakaskokemuksen digitaalinen jälki ei valehtele

Digitapahtumista saatu data on raakaa ja rehellistä, sekä paljon tarkempaa kuin livetapahtumasta saatava data. Digitapahtuminen data kertoo meille tarkasti tapahtumassa käytetyn ajan sekä ohjelmakokonaisuuksien, kuten esimerkiksi digimessujen tavoittavuuden.

Jotta voimme tarjota onnistuneen asiakaskokemuksen digitapahtumassa (ja saada positiivista dataa), meidän on täytynyt suunnitella asiakkaan palvelupolku uudestaan. Kasvu Open Karnevaalissa avainasemassa ovat tapahtuma-alustan käyttäjälähtöisyys ja ohjelman eteneminen ytimekkäästi ja tarpeeksi verkkaisesti, jotta asiakkaiden mielenkiinto pysyy yllä. 

LUE: Kasvu Open Karnevaali – digitaalisuus ei laske asiakkaiden odotuksia

Verkostoituminen, ohjelma ja tunnelma onnistuvat digissä

Asiakaskyselyiden perusteella Kasvu Open Karnevaalin tärkeimmiksi osa-alueiksi koetaan verkostoituminen, mielenkiintoinen ohjelma sekä hyvä tunnelma. Nämä kaikki osa-alueet pystytään toteuttamaan digissä. Kasvu Open Karnevaalin tapahtuma-alustaksi valittu Howspace on moniulotteinen ja helppokäyttöinen ohjelma-alusta, ja verkostoitumistyökalu Brella on livetapahtumista monelle tuttu. 

Livetapahtuman tunnelma on luonnollisesti haastavaa viedä digiin, mutta oivaltavilla elementeillä uskon, että tavoitamme livestä tutun Kasvu Open Karnevaalin tunnelman. 

Kasvu Open Karnevaalin hitti, kaikille ilmoittautuneille avoimet teemapöydät, järjestetään tänä vuonna digissä.

Näin valmistaudut Kasvu Open  Karnevaali -digitapahtumaan

  • Laadi henkilökohtainen aikataulu. Löydät Kasvu Open Karnevaalin virallisen ohjelman tästä ja Kasvu Open Karnevaalin tapahtuma-alustalta Kasvu Open -yhteisöstä. Huom! Täydennämme aikataulua syksyn edetessä. 
  • Tutustu Kasvu Open -yhteisöön, joka on Kasvu Open Karnevaalin tapahtuma-alusta. Pääset kirjautumaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan yhteisöön tästä. Kasvu Open -yhteisöstä löydät Kasvu Openiin liittyvää ajankohtaista tietoa, ja pääset tutustumaan yhteisön käyttöominaisuuksiin hyvissä ajoin ennen Kasvu Open Karnevaalia.
  • Ilmoittaudu mukaan Kasvu Open Karnevaaliin. Karnevaaliin ilmoittautuminen on auki. Muista ilmoittautua ajoissa, että et jää tapahtumaviestinnän ulkopuolelle. Kun ilmoittaudut, kuulet ensimmäisenä esimerkiksi koska ilmoittautuminen suosittuihin teemapöytiin alkaa.