Kasvu Open Karnevaalin jälkeen

Vuoden kohokohta, Kasvu Open Karnevaali, on ohi, ja vihreät takit on tiristetty tyhjiin.

Kun talo oli tyhjä, nostimme maljan voittajille, finalisteille, kasvuyrittäjille, sparraajille, kumppaneille ja ympäri vuoden uurastaneille lukemattomille väsymättömille apukäsille ympäri Suomen.

Karnevaalissa kävi tänä vuonna 1600 vierasta ja uuden verkostoitumistyökalumme kautta sovittiin yli 600 tapaamista.

Tähän asti vastaanottamamme palautteen keskiarvo asteikolla 1-5 on neljä. Sehän on aivan mielettömän hieno suoritus!

Missä onnistuimme?

Kun torstai-iltana nostimme kuohuvat ilmaan, toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoi, että tämä oli onnistunein Karnevaali, jossa hän on ollut. Hän kunnioitti tiimiä, jossa jokainen oli tehnyt enemmän kuin osansa. Hän kehui juontajia, joista toinen veti sata lasissa migreenistä huolimatta.

Startup-sarjan voittaja Dolea Oy:n tiimi kiteytti lavalla kukkapuska kädessä Kasvu Openin parhaan opin – ehkä paremmin kuin kukaan koskaan:

Älä tee yksin. Tee yhdessä. 

Pitkäaikaisin yhteistyökumppanimme Nordea ylisti uuden ilmeen Karnevaalia. Täysi kymppi vihreälle tiimille!

Missä emme onnistuneet?

Tänä vuonna risuja sai tuomariston sukupuolijakauma. Miehet 6 – naiset 0. Miksi näin?

Valtakunnallisen tuomaristomme kokoonpano ei ole tietoinen valinta, saati kannanotto.

Se on vapaaehtoistyötä kasvuyrittäjien eteen tekevien, hyvin yhteen pelaavien ihmisten tiimi, jonka aikatauluun tuomaristotyö saadaan sovitettua.

Tuomariston työrupeama kestää vuoden, ja kenen tahansa on siihen vaikea sitoutua. Monen potentiaalisen tuomarin kanssa – sukupuoleen katsomatta – tämä sitoutuminen ja aikataulujen yhteensovittaminen on osoittautunut haastavaksi.

Meitä harmittaa, että emme onnistuneet saamaan mukaan naisia, mutta olemme samalla ylpeitä omistamme. Katsokaa, kuinka upeat voittajat ja kunniamainitut he meille haarukoivat!

Uusi kausi alkaa Karnevaalin jälkeen. Vihreät takit pestään, ja taas mennään. Avaamme uudet verkkosivut, kiillotamme konseptia ja kierrämme Suomea vihreät liepeet liehuen.

Missä nähdään ensi kaudella?