Kasvu Open kasvaa- haussa kaksi uutta työkaveria!

Tiimissämme avautuu vakituiset paikat tuotannon sekä myynnin ja markkinoinnin työtehtäviin. Molempiin rooleihin haemme sitä kuuluisaa hyvää tyyppiä: meillä ei ratkaise aiemmat tittelit tai koulutustausta, vaan rohkeus tehdä, kokeilla ja haastaa.

Sparrausohjelmien tuottaja vastaa hänelle nimetyistä sparrausohjelmista. Tuottajan työtehtäviin kuuluu mm. osallistuja- ja kumppaniviestintä, yritys- ja sparraajahankinta ja tapahtumapäivien suunnittelu ja organisointi. Tehtävässä pääset fasilitoimaan tapahtumapäiviä sekä suomeksi että englanniksi, joten hyvät kieli- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiseksi. Meillä on ohjelmatuotantoon toimiva malli ja kokenut tiimi tukenasi.

Myynnin ja markkinoinnin tekijä suunnittelee ja toteuttaa kumppanihankintaa. Osallistut aktiivisesti myös ohjelmamarkkinoinnin ja yrityshankinnan tekemiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti. Näet potentiaaliset paikat uusille asiakkaille ja kontaktoit heitä rohkeasti. Arvostamme ymmärrystä moderneista myynnin ja markkinoinnin tekniikoista. 

Molemmissa rooleissa vaaditaan aloite- ja toimeenpanokykyä sekä tiimityötaitoja. Odotamme sinulta järjestelmällistä työskentelyotetta ja positiivista asennetta. Et pelkää tarttua haasteisiin – tai puhelimeen – ja tuot rohkeasti ajatuksesi esiin. Meillä saat olla aidosti oma itsesi.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta työskentely onnistuu myös muualta käsin. Toivomme kuitenkin, että sinulla on valmius tavata toimiston tiimiä sovitusti myös paikan päällä Jyväskylässä.

Tehtävien palkkahaitari on 2300-3000€/kk riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Työsuhde on vakituinen.

Hakuprosessi

Toimita omannäköisesi hakemus haluamassasi formaatissa viimeistään 9.1.2022 osoitteeseen haku@kasvuopen.fi Laitathan otsikoksi hakemasi tehtävän nimikkeen.

  • Hakuaika 13.12.2021-9.1.2022
  • Lisätietoja saatavilla puhelimitse 20.-22.12.2021 & 3.-5.1.2022
  • Ensimmäiset haastattelukierrokset to 13.1.2022 ja pe 14.1.2022
  • Tiimin haastattelukierrokset pe 21.1.2022 ja ti 25.1.2022. Toiselle kierrokselle valitut saavat pienen ennakkotehtävän tiimin haastatteluun valmistautumiseksi.

Tiedotamme valinnoista hakijoille viimeistään 31.1.2022.

Miksi Kasvu Open?

Meidät tunnetaan suomalaisessa kasvuyrityskentässä iloisesta tekemisen meiningistä ja vihreistä takeista. Olemme matala organisaatio, jossa aidosti välitämme toisistamme ja luotamme toistemme tekemiseen. Meillä pääset kehittämään oman näköisesi tavan työskennellä ja kehittymään asiantuntijana omassa työssäsi. Omalla työlläsi ja aktiivisuudella pääset vaikuttamaan siihen, millainen Kasvu Openista tulevaisuudessa kehittyy. 

Mikä Kasvu Open?

Kasvu Openin tehtävä on auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kasvuun. Se on työtä, joka vahvistaa niin yritysten kuin koko Suomen kykyä nousta uudelle tasolle, synnyttää uusia työpaikkoja sekä lisää hyvinvointia monella tasolla. Lue lisää

Lisätiedot

Inka Hyvönen, asiakkuuspäällikkö
(yhteydenotot välillä 20.-22.12.2021 & 3.-5.1.2022)
+358 50 570 3500