Kasvu Open palkitsi kasvun sparraajia

Useana vuonna Kasvu Openissa kasvuyrityksiä sparranneet asiantuntijat Manu AunolaIikka Sainio ja Riitta Raesmaa saivat kunniamaininnat Kasvu Open Karnevaalissa.

Kasvu Open jakaa vuosittain kunniamainintoja sparraajille, jotka ovat ansioituneet Kasvu Open -sparraajina. Tänä vuonna kunniamainintoja annettiin sarjoissa: Sitoutuja, Paras palaute ja Heittäytyjä. Sparraajat antavat oman asiantuntemuksen Kasvu Open – yritysten käyttöön pro bono.

Kunniamaininnat kolmessa sarjassa

Sitoutuja: Yritysagentti Manu Aunola, Thunder Road/Pihtiputaan kunta

Manu Aunola on ollut jakamassa osaamistaan kasvuhaluisille yrittäjille menestyksekkäästi jo Kasvu Openin alkuvuosista lähtien. Hänen sparrausotettaan ja -antiaan on kehuttu toistuvasti. Aunola on valmis antamaan omaa aikaansa pyyteettömästi kasvuyrittäjille osallistumalla useisiin sparrauspäiviin. Tästä todisteena hänellä on sparraushistorian suurin sparraaja-pinssien kokoelma.


Paras palaute: Asianajaja, varatuomari, osakas Iikka Sainio, Asianajotoimisto Roihu

Iikka Sainio on innostunut, positiivinen ja auttamishaluinen sparraaja, joka auttaa yrityksiä erityisesti liikejuridiikan näkökulmasta. Juridiikan lisäksi Sainio on osoittanut erinomaista sparrausosaamista myös laajemmin muihin kasvun haasteisiin. Kasvu Open -yritykset ovat saaneet hänen sparrauksistaan erityisen paljon ja tämä näkyy loistavana palautteena yrityksiltä.


Heittäytyjä: Yrittäjä, Co-founder, Senior Advisor Riitta Raesmaa, Accelerando/ContractZen Oy

Riitta Raesmaa on markkinoinnin ja strategiatyön ammattilainen, joka haastaa yrityksiä heittäytymään pois omasta kontekstistaan yhdistämällä perinteisiä ja digitaalisia näkkökulmia – saaden huippupalautetta sparrattavilta. Raesmaa on sitoutunut yritysten sparraaja, joka on valmis käyttämään omaa aikaansa yritysten kasvun tukemiseksi paikkakunnasta riippumatta.

Kunniamainintojen saajat valitsivat Kasvupolkujen toteuttajat, jotka perustivat valintansa yrityksiltä saatuun palautteeseen.