Kasvu Open vuosi käynnistyi nimityksillä

Kasvu Open -tiimi kasvoi vuoden vaihteessa usealla uudella työntekijällä.

Anna-Kaisa Talvitie aloitti 21. joulukuuta 2018 Kasvu Openin viestintäpäällikkönä, ja Leena Räisänen 2. tammikuuta 2019 Kasvu Openin kehityspäällikkönä.

Talvitie on aiemmin toiminut toimittajana Keskisuomalainen-konsernissa ja tehnyt sisällöntuotantotyötä freelancerina useille viestintätoimistoille ja medioille. Talvitien vastuualue on Kasvu Open Oy:n viestinnän kehitys ja toteutus.

Räisänen siirtyy Kasvu Openille Keski-Suomen kauppakamarin koulutus- ja palvelupäällikön tehtävistä. Kasvu Open on Räisäselle tuttu organisaatio. Hän on ollut mukana Kasvu Openin kehityksessä alusta alkaen ja vuosina 2014 – 2016 Karnevaalin tuottajana. Räisäsen vastuulla on Kasvu Open -digialustan kehitystyö.

Marraskuussa 2018 palkattu Jessica Hurme jatkaa viestinnän ja sisällöntuotannon työtehtävissä opintojensa ohessa. Hurme opiskelee viestintää Jyväskylän yliopistolla.

Kasvu Openin uuden toimitusjohtajan haku päättyi 4.1.2019. Uusi toimitusjohtaja pyritään valitsemaan tammikuun loppuun mennessä. Nykyinen toimitusjohtaja Uljas Valkeinen jää eläkkeelle syyskuussa 2019.

Lisätietoja:

Uljas Valkeinen, toimitusjohtaja

uljas.valkeinen@kasvuopen.fi, p. 050 568 8555

Anna-Kaisa Talvitie, viestintäpäällikkö 

anna-kaisa.talvitie@kasvuopen.fi, p. 040 715 6924

Leena Räisänen, kehityspäällikkö 

leena.raisanen@kasvuopen.fi, p. 050 469 9971

Kasvu Open on valtakunnallinen kasvun sparrausohjelma pk-yrityksille. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta.

Kasvu Open vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin, jossa 100 finalistiyrityksen joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Kasvu Open palkittiin vuonna 2018 Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla, ja Eurooppalaisen yrittäjyyden edistämisen kilpailussa, EEPA:ssa, yritysten kansainvälistymisen tukemisesta. Lisäksi hyviä käytäntöjä esittelevä Interreg Europe nostaa Kasvu Open -prosessin hyvänä toimintatapana pk-yritysten tukemiseen.

Kasvu Openin mahdollistavat valtakunnalliset kumppanit: Nordea, Finnvera, Technopolis, TT-Säätiö, MarkkinointiAkatemia, Keski-Suomen Liitto, BusinessJKL, Varma, If, Innovestor, Isku, Team Finland, Grano, Laukaan kunta, Kitee, Vauraus ja Lombard International Assurance.