Keuke ja Kasvu Open: Takana pitkä ja hedelmällinen yhteistyö

Keukella ja Kasvu Openilla on takana pitkä yhteistyö. Keuke on toiminut Kasvu Openin kumppanina jo vuodesta 2015.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen on tyytyväinen vuosien varrella tapahtuneeseen jatkuvaan kehitykseen.

Yhteistyö Kasvu Openin kanssa käynnistyi, kun Keuke alkoi aktiivisesti etsimään uusia tapoja tukea toimialueensa kasvuyrityksiä. Tutustuttuaan Kasvu Openin konseptiin Keuke tiesi löytäneensä sopivan kumppanin.

Aika pian keskustelujen alettua totesimme, että tästä tulee hyvä yhteistyö. Emmekä ole tätä päätöstä sen koommin katuneet, sillä matka on todella ollut sen arvoinen, Pekkarinen toteaa.

” Yhteistyö on tarjonnut Keukelle hyvän ja toimivan lisäpalvelun, johon ohjata toimialueen yrityksiä.”

Vuosien varrella yhteistyö on ollut Pekkarisen mukaan hyvin käytännönläheistä. Yhteinen tahtotila ja ymmärrys siitä, että työtä tehdään nimenomaan yritysten hyväksi, on ollut vahva.

Kunkin yrityksen polun ja sparrauksen kulkua on suunniteltu yhteistyössä.

– Kasvu Open on aina hoitanut oman osuutensa todella ammattitaitoisesti. Olemme voineet luottaa siihen, että homma sujuu, Pekkarinen sanoo.

Yhteistyö on tarjonnut Keukelle hyvän ja toimivan lisäpalvelun, johon ohjata toimialueen yrityksiä. Keuken usko Kasvu Openin konseptiin on vahva.

– Me tiedämme, että tämä toimii. Olemme olleet pitkään mukana ja nähneet käytännössä sparrauksessa mukana olleiden yritysten kasvukertomuksia ja kehitystarinoita, Pekkarinen kertoo.

Keuken Elina Pekkarinen (vas.) kehuu Kasvu Openin luomaa ilmapiiriä innostavaksi ja iloiseksi.

Kasvu Openin sparraukset ovat Keukessa usein osa asiakasyritysten pidempää kehitysprosessia. Keuke auttaa yrityksiä valmistautumaan Kasvupolku-sparraukseen ja kulkee tarvittaessa mukana prosessin eri vaiheissa.

Pekkarisen mukaan näyttö yhteistyön tuloksista on vahvaa. Kasvu Open mahdollistaa kasvamisesta innostumisen ja ilon ilmapiirin, joka puolestaan lisää onnistumisen mahdollisuuksia.

– Jo se, että olemme olleet näin pitkään mukana osoittaa sen, että yhteistyö toimii. Me uskomme täysin Kasvu Openin metodiin ja siihen, että se todella auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.